Esküvői pénzátadó minialbum

szerző: Ranga Sophie

Ha az ember lánya scrapper, akkor aztán tök mindegy mit kér az ifjú pár nászajándékba, albumot – még ha kicsi is- azt tuti kap!

Jól kifundáltam, hogy olyat készítek, amibe már kép is kerül azonnal. Elkértem hát húgom polaroid gépét (… és mivel külföldre utazott gépestől, szereznem kellett egy másikat, de ez egy hosszú történet…:) ) Ezzel rejtőzködni mondjuk nem lehetett, de három kislányunk láttán sokan azt hitték, valami speciális, gyerek biztos masina 🙂 .

Az oldalak méretét 10*20 centisre terveztem, mert elegánsnak tartom ezt a hosszúkás formát. Gondoltam, sitty-sutty összedobom, de mostanában kevesebb időm jut az alkotásra, így csak öt lap készült.

A kezdetetek kezdetén beszereztem egy Carta Bella Rustic Elegance esküvős papírt, mondván majd jól jön egyszer. Hát most nagyon örültem neki, mert valami irányt adott a stílusnak. A chipboardok közül a tavaszi hajtásokból és koszorúkból válogattam, meg egy-két szövegesből.  A kivitelezésnél segítségemre volt még egy meglévő polaroid kép, amit minden oldalon odapróbáltam a leendő fotó helyére. Szerettem volna egy shaker boxot az albumba varázsolni, de az oldal keskenysége miatt nem tudtam úgy elhelyezni, hogy a fotó is jól mutasson, ezért csak egy felet csináltam, az is átlátszóra: két papírt egymásra téve vágtam ki a kört Sizzixxel, majd a kettő közé duplán varrtam a fóliát, amibe a flitterek kerültek. A pausz oldalhoz 240 grammos pausz papírt használtam, úgy, hogy fehér staz-onnal bélyegeztem rá. Az utolsó oldalra egy amerikai borítékot is tettem, így lett pénzátadó boríték is egyben 🙂

IMG_9530.1 IMG_9509.1

IMG_9528.1 IMG_9513.1 IMG_9527.1 IMG_9477.1 IMG_9476.1 IMG_9495.1 IMG_9518.1

Azért az útra bepakoltam egy mini készletet ki tudja alapon, de már nem volt szükségem rá. A kész albumot viszont a polaroidok miatt a helyszínen voltam kénytelen lefotózni, így kérlek, nézzétek el, hogy ezt nem túl romantikusan a szobánk fehér lepedőjén kiviteleztem 🙂

1 hozzászólás

  1. Annyira szép, finom, igényes! Eszméletlen gyönyörű és ízléses dolgokat láthatunk mindig tőle! Szóval imádom!

Hozzászólás most!