Lifteltem!

szerző: Ranga Sophie

Lifteltem! A jó hír az, hogy nem kezdtek el füstölni az eszközeim, tehát liftelni nem ördögtől való. 😀 Ami viszont már nem annyira örvendetes, hogy – bár sokan hisszük, könnyű – liftelni elég nehéz!

A NCSD ScrapRoom Facebook csoportban az októberi nagy kihívás egy liftelős feladat. Mivel a játék neve kihívás, nekem pedig ez a feladat az, úgy döntöttem, hogy én is választok a blogról. Sok nagyon jó alkotás van, de ez a csíkos oldal az egyik kedvencem! És egyébként is izgatta a fantáziám ez a házilag csíkozott papír.

Amennyire egyszerűnek tűnt az egész, annyira sokat foglalkoztam vele. Már az első lépésnél, a fotó választásánál elakadtam. Mindig úgy alkotok, hogy a fotó határozza meg az oldal milyenségét. Eszerint választok papírt, kiegészítőket, ez mutatja az irányt, hogy kb. milyen legyen a stílusa, hangulata. Ezért is volt nehéz ez a műfaj nekem, mert úgy gondoltam, hogy az oldal igazodik a fotóhoz, nem pedig fordítva. Aztán persze hajtott a kíváncsiság!

A fotó, amit végül választottam, akkor készült Borókáról, mikor a nagypapa műhelyében agyagoztak.  Már most látszik, hogy kis művész lélek: egy szál bugyiban, gumicsizmában boldogan gyúrta az agyagkígyót! Imádom, hogy ilyen, felvidít a lazasága! A képen megjelenő színek mellett a vidám hangulat miatt esett erre a választásom. És bár sem a kép mérete, sem az oldalé nem akkora, mint az eredeti, az elrendezés szinte pontosan megegyezik. Izgalmas volt visszafelé készíteni, felfedezni, hogy az eredeti alkotó (akit nem nevezünk nevén, találjátok ki ti! 😛 – a szerk.) mit miért tehetett oda, ahova került. Azt a következtetést vontam le végül, hogy bizony van, hogy már meglévő oldalt tudok használni egy számomra kedves fényképhez, és nem csak apró ötleteket lehet meríteni mások alkotásaiból. Izgalmas volt, na. 😀

_mg_2404-1 _mg_2409-1 _mg_2410-1 _mg_2411-1 _mg_2415-1

Felhasznált anyagok:

”Érezd jól magad” szöveges chipboard: http://www.noicsizma.hu/termek/chipboard-cimek-15-19-mini-830

”Vagány” félkör: http://www.noicsizma.hu/termek/felkorok-880

Feliratos marticák: http://www.noicsizma.hu/termek/mi-igy-szorakozunk-matricaiv-908

”Bolondozás” címke: http://www.noicsizma.hu/termek/baratsag-cimkekeszlet-453

 

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!