Oh so lovely

szerző: Tihany Tamara

Mikor kézbekaptam ezt a csodálatos virágos backgroundot még nem volt hozzá stencil is, így az első dolgom volt elhatározni, hogy valamilyen színre lefújom, és a papírt, amin fújom, háttérként használom majd egy másik oldalhoz. Két legyet egy csapásra, értitek, na. 🙂 Az arany színre esett a választásom, így hát lefújtam arany akril spray-vel, és a papírt félretettem egy másik projekthez.

Az arany backgroundot hosszasan nézegettem, pakolgattam, tettem ilyen papírra, meg olyanra, próbáltam hozzá ilyen fotót, meg olyat….Aztán végül erre a családi fotóra esett a választásom, ahol a kék-arany dominált, Dorcikám ruhája miatt. Julitól már úgyis tudom, hogy a sötétkék az arannyal szenzációsan mutat  úgyhogy úgy döntöttem errefelé megyek el. 

A backgroundot itt-ott tűzőgéppel rögzítettem, majd sötét kék vízfestékkel és jó sok vízzel befestettem itt-ott a lyukakon. Csak úgy hanyagul. Picit bélyegeztem is, kékkel és arannyal. Aztán a papírom alá gazdagon rétegeztem csipkét, papírt, csipi keretet, virágokat, farmert. Kis díszítés a fotó köré, és késznek nyilvánítottam. 

IMG_3613 IMG_3616 IMG_3617 IMG_3620 IMG_3622 IMG_3623

Azóta elkészült az aranyra fújt papírból is az oldal. Megmutassam azt is? Érdekel valakit? 🙂

0 hozzászólás

  1. […] A múlt héten már meséltem arról, hogy hogyan lett az arany background mellett egy "virágrajzolatos" papírom is, és azt is megígértem, hogy megmutatom mit csináltam vele.  […]

Hozzászólás most!