Itt alkotunk mi IV. rész, avagy Posta Juli és a Scrap-book-luk

Szerző: Posta Juli
 
Kukucs! Ez itt az én kis birodalmam. Minimal :-D, szó szerint az, kb.egy négyzetméteres. Egy wcből átalakított gardróbból átalakított scrap-book-luk. Kis mérete ellenére meglepően fényes, és kényelmes.
Nem nagyon szeretem, ha elöl vannak a dolgok, ezért választottam ezt a fiókos szekrényt, ami illik a konyhapultból megmaradt asztallaphoz, jó sok mindent elnyel, és legalább látszólagos a rend. Nem kaptunk olyan szekrényt ami pont passzol a szoba méretéhez, – nagy tragédia egy mérnök családban! – de a kis rés éppen kapóra jött, egy másik doboznak, amiben a vágóalátétet és a papírokat tartom. Eleinte színenként tároltam a papírokat, de aztán rájöttem, hogy nekem praktikusabb ha kollekciónként raktározni. Így, nem tudom mennyire látszik, oldalt van egy fehér, egy kraft és pár színes papírokat tartalmazó dosszié.
A papírokon, ecseteken, ceruzákon és néhány kiegészítőn kívül mindent a szekrényben tartok, illetve van még egy kis polc a bejárat felett, ahol egy dobozban a washik és a betűmatricák vannak. Itt kaptak helyet a "projektes dobozaim" is. …Már bizonyára észrevettétek, hogy szeretek dobozolni :-D… Ahogy Niki, általában én is úgy dolgozom, főleg ha albumról van szó, hogy kiválogatok mindenfélét, papírt, díszítőelemeket, szalagot, matricát, mindent-mindent ami eszembe jut a projekt kapcsán, beledobálom egy dobozba és ebből alkotok.
A lukban két számomra fontos kép van kint, az egyik az első mixed-media vászonképem, a másik egy szlogan ami reklámként érkezett egy kittel, de olyan jó pillanatban talált rám, hogy szeretem magam emlékeztetni erre a gondolatra.
 
scr19scr22
 
scr20
scr21
scr17
scr24

1 hozzászólás

  1. Jaj, én nagyon szeretnék egy ilyen kis zugot magamnak <3

  2. […] Juli kis letisztult, rendezett szobácskája után az én scrap-sarkom maga az őskáosz azt hiszem. […]

  3. […] Posta Juli   Jön a tavasz, ezért arra gondoltam kedvenc lakrészemet, a scrap lukat :-D, kicsit az évszakhoz igazítom. Mindig aaaaaaaannnyira kreatívak vagyunk! […]

Hozzászólás most!