Szülinapi előkészületek I. rész

szerző: Fraupester

Eltelt újabb egy év, és én már hónapok óta azon töröm a fejem, hogy milyen témájú születésnapi zsúrt szervezzek az én nagyfiamnak. Az elmúlt időszakban nagyon foglalkoztatja a világűr, a világegyetem. Ha a hintában ül, mindig azt játssza, hogy az rakéta, és a kilövés után hosszú perceken át azon fantáziál, hogy mi mindent láthat az űrben. Így miután közölte, hogy rakétás tortát szeretne jött az ötlet, hogy legyen a téma a világűr.

Another year has gone and I rack my brains what should be the theme of my son’s birthday party. Nowadays he is quite interested in the space, in the universe. If he is sitting in the swing he plays that the swing is a spaceship, and after launching he fantasizes many-many minutes long about what he can see in the space. As he said that he would like to have a spaceship cake, I got the idea that the theme should be the universe.

Megmondom őszintén szerintem nem voltam túl könnyű helyzetben. Persze mindenkinek a bolygók és a csillagok jutnak elsőként az eszébe, de a sablonos elemeken kívül valami mást is szerettem volna. Ebben volt nagyon nagy segítségemre Carta Bella szuper Space Academy papírkészlete és matricaíve. A meghívóknál és a kitűzőknél ezeket a papírokat használtam akvarell és fényes gyöngyházas papírral vegyítve. A köszönőajándékok esetében a matricákat használtam és stílusosan Milky Way csokikat csomagoltam a kis barátoknak. A NCSD feliratos csipik pedig megadták azt a pluszt, amitől összeállt az egész.

To tell you the truth I wasn’t in an easy situation. You would probably think of the planets and stars first, but I wanted something more beside these typical elements. The paper pad and the stickers of the Carta Bella Space Academy collection were a great help. I used these papers mixed with water colour paper and bright pearl paper for making the invitation cards and pins. For the thank you gifts I used the stickers and packed Milky Way chocolate bars for the young friends. The NCsD signed chipboards gave them all that little extra you need.

001 005 004 003

Felhasznált alapanyagok/Supplies:


 

0 hozzászólás

  1. […] volt. A dekoráció egy részét ill. a meghívókat már mutattam nektek, így most eljött az ideje, hogy a szülinapi party képeit mutassam […]

Hozzászólás most!