Naccsalád

Szerző: NőiCsizma

Ezt a képkeretet még akkor vette nekem Csizma, amikor megnyílt Pécsett a Mömax. Most decemberben elővettem, hogy teszek bele fotókat, kicsit megscrappelem, és milyen klassz ajándék lesz anyósoméknak karácsonyra….. 😀 

Gadget Zolinál voltunk karácsonyi fotózáson, és rengeteg vidám, spontán kép is készült, amikből még egy ekkora kerethez is nehéz volt párat kiválogatni. Eleinte csak a FF papírokat akartam használni, de a fotókon lévő sárga szinte könyörgött a Generációk papírkészlet színes mintái után! De nem tudtam befejezni.
Végül úgy elúszott a december, hogy ajándékot csomagolni sem volt időm (igen, tényleg senki ajándékát nem tudtam már becsomagolni), nem hogy scrapbookozni. 1 hónapig hevert az irodámban az asztalon, kerülgettem, néha odabiggyesztettem egy chipit valahova, aztán a következő körnél levettem… Gellai Andi inspije ösztönzött végül, hogy befejezzem.

Nem lett anyósoméké. Magamnak akartam. Ahogy készen lettem vele, hazahoztam és ki is tettem a falra. Mintha oda tervezték volna! 🙂 Imádom minden nap látni!

Nektek is van ilyen sokfotós képkeretetek?

Felhasznált anyagok:

Generációk alkotócsomag

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!