40 scrapbookos szív, ha egyszerre dobban

szerző: Hámos Bea

Aki volt már tagja scrapbookos közösségnek, az tudhatja milyen feltöltő erejű tud lenni egy-egy klub vagy találkozó. Mi azon (is) dolgozunk, hogy minél több ilyen rendezvényt biztosíthassunk számotokra.

A mai napon biztosan scrapbookos történelmet írtunk, mert Budapesten 32-en, Pécsett pedig 8-an scrapbookoztak ugyanazon a napon, ugyanannak az eseménynek a keretein belül – azaz összesen 40-en vettek részt a ScrapOn szeptemberi klubján és alkottak két hasonló készletből! (Az esztergomi +10 fő pedig két hét múlva csatlakozik hozzánk!)

036

IMG_4518

Mi is a klubok lényege?

Elsősorban a személyes találkozó varázsa – az, hogy megnézhetjük élőben is egymás alkotásait, hogy beszélgethetünk és tapasztalatokat cserélhetünk.

Másodsorban az, hogy tanuljunk – ezért minden hónapban egy-egy újabb technikával ismertetünk meg Benneteket. Ezeket ki lehet próbálni a klubnapokon és akár a helyszínen, akár később, otthon használhatod scrapbook alkotásaidon.

Most először vezettük be a kit-klubot, azaz mindannyian egy adott készletből dolgoztunk – és legnagyobb örömünkre elsöprő siker lett! Köszönjük a bizalmat és ígérjük még több újdonsággal és készlettel jelentkezünk hamarosan.

044

048

051

053

054

Budapesten 2 teremben folyt az alkotás, öröm volt látni, ahogy egymást segítették a lányok és egyik remekmű a másik után született meg. A készlet 3 papírból, Sizzix-szel vágott formákból, NőiCsizma Design-os chipboardokból, drótdíszekből, címkékből és kézi készítésű virágokból állt. Mindenki az egyéniségéhez és a fotójához igazíthatta a készletet, ami rengeteg lehetőséget rejtett magában.

A technika pedig a maszkoló-folyadék használata volt. Erről hamarosan részletesen olvashattok itt a blogon is – így annak sem kell lemondania erről a módszerről, aki nem tudott eljönni.

Posta Juli és Edit jóvoltából megismerkedhettünk az Ecoline akvarellfestékek használatával is.

És persze nincsen klubnap új scrapkincsek nélkül – a Budapesten a Kroki Hobby, Pécsett a NőiCsizma Design rögtönzött áruházat állított fel és mindenki kedvére válogathatott a szebbnél szebb hozzávalók közül.

Öröm volt látni, hogy ennyien egyszerre, együtt alkottunk! Mindenkinek kívánom, hogy érezze meg a közösség erejét egy közös hobbin keresztül. A scrapbooking-gal nem csak a világ nyílik ki számodra, hanem új barátokra is szert tehetsz.

Ha nem tetted volna eddig, csatlakozz hozzánk a Facebook-on a ScrapON csoportban! Szeretettel várunk!

SO_02_ON copy

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!