A boldogság kék madara

szerző: Csizmadia-Fáth Edit

Eredetileg Csak csajok lett volna az album címe, de mélyebb értelme van az egész albumnak. 🙂

Az album számomra tele van szépséggel, bájjal, öleléssel, nevetéssel, szeretettel. A gyermekeim szeretetével. Ami az életben a legfontosabb.

Mióta megálmodtam a NCsD webshopot, rengeteget dolgozom. Türelmetlen személyiség vagyok, mindig mindent azonnal akarok. Nálam nem létezik az, hogy kivárom, hogy lépésről-lépésre mindent. Nem tudok várni. Ez persze sok tervezést, szervezést igényel és töménytelen időt. Én nem 8 órákat dolgozom minden nap, hanem jóval többet. Állandóan csak az jár a fejemben, hogy "húúú, ez is milyen klassz lenne!!! Hogy fognak neki örülni és milyen boldogan fogják majd használni az oldalaikon, az albumaikban!!!" És nekem minden ötletet azonnal meg kell valósítani. 🙁

De ez persze minden más rovására megy. Hiszen a sok fejben tervezés nem áll le, mikor a gyermekeimmel vagyok. Én akkor is tervezek, szervezek, sokszor telefonálok vagy leülök a gép elé. És ez nagyon nem jó. Én anya is vagyok és feleség is.
Meg kell tanulni különválasztani. Van munka, és van család.

Nekem ez óriási feladat. Gyakorolom, de nem megy. Újra és újra bekúszik a gondolataimba a munka, mikor a gyermekeimmel vagyok.

Túlvállaltam magam és helyre kell raknom a dolgokat. Ebbe beletartozik az is, hogy nem tudok pihenni, kikapcsolódni. Egyszerűen sajnálom magamtól a pihenés idejét, hiszen még annyi mindent kell tennem!!!

A családom viszont hiányol.
A boldogság kék madara elröppenhet.
Nem bezárni akarom, hanem azt szeretném, ha jól érezné magát nálunk. 🙂

Pénteken elmegyünk nyaralni. Nem fogok dolgozni. Óriási feladat lesz megtanulni semmire sem gondolni, csak élvezni a családom társaságát. Visszaállni a normális kerékvágásba. És ha visszajöttünk, akkor már menni fog az is, hogy munkaidőn kívül ne csak testben hanem lélekben is velük legyek. 🙂

IMG_3986

A könyv borítója azért különleges számomra, mert életem első keresztszemes hímzése. Még soha életemben nem készítettem ilyet – nagyobb munka is volt, mint gondoltam. Nem olvastam utána, hogyan kell, nem kérdeztem meg senkit, így persze nem is tökéletes. Nem hibátlan, nem egyenletes, de az enyém. 🙂 A miénk.
Azt élveztem benne a legjobban, hogy nem kellett külön elvonulnom az alkotóműhelyembe, mint a scrapbookozásnál. Ezt mind a lányaim mellett hímeztem, néha még ők is besegítettek.

Szándékosan hagytam meg az anyag alját és a borítót csak kis gyurma díszekkel, StazOn-nel aranyra tintázott drót motívumokkal és a kedvenc chipboardommal díszítettem.Ja, és persze néhány steril gézzel. 🙂

IMG_3987

IMG_3988

IMG_3990

IMG_3991

IMG_3993

 

2 hozzászólás

  1. Szia Edit! Kívánok Nektek jó időt, sok türelmet és tartalmas szórakozást! Érezzétek jól magatokat, nagyon el kell néha eltávolodni a mindennapoktól! Jó utat! Jade

     

  2. edit

    Nagyon köszönjük!!! <3

Hozzászólás most!