A homok titkai – tábori fotócsere

szerző: Eke-Ranga Sophie

Táboridőben mindig azzal kezdem, hogy kedvencem a fotócserés játék J. Most azt szeretném leírni, hogy nekem miért jó, ha játszhatok.

Először is, minden alkalommal, nagy izgalommal várom a fotót! Jó lesz, ki lesz rajta, mi a története? Könnyű lesz, nehéz? Ilyenekre gondolok. Aztán jön az a jófajta feszültség, hogy vajon lesz-e elég fantáziám, képes leszek-e megugrani egyáltalán a saját szintemet? Ez egészen az e-mail elolvasásától, a tippelős játékig tart! Sőt, a végén a legerősebb, mikor debütál a mű, mert nekem például rendesen remeg a gyomrom ilyenkor! Tiszta adrenalin bomba!

A mostani táboros fotócsere ezt az adrenalin szintet úgy másfél hónapig tartotta fenn :D. A fotó tökéletes volt, olyan „átérzem élménnyel”, de úgy tűnik, nekem nem mennek egykönnyen a vízparti, homokos képek. A saját tengerparti fotómmal is eljátszottam egy darabig, mire végre oldallá varázsoltam… A történetét viszont, amit Judit leírt, a lejobb tudásom szerint szerettem volna megörökíteni!

Először 12”-es oldalon rámoltam, fotóztam, átrendeztem, fotóztam az képet és a NYÁR betűit. Aztán kitaláltam a ”fotón fotó” elrendezést, és inkább A4-es oldalra cseréltem. Kb. a tábor előtt két nappal éjjel jött a látomás, hogy festve folytatom a felhős eget. A betűk alá színes papírt ragasztottam (Cocoa Vanilla Studio – Endless Summer készletből), majd körbe varrtam őket szépen lassan a varrógéppel. Ananászos chipboarddal és hashtag feliratokkal díszítettem még. A tábor előtt úgy éjjel kettőkor tettem le az eszközöket, és azzal a gondolattal kezdtem bepakolni a táborba, hogy ez bizony így van kész. 😀

Nagyon szerettem volna örömet okozni Juditnak, és őszintén remélem, hogy a nehézségeim ellenére sikerült! J

1_MG_8328.1

2_MG_8340.1

3_MG_8336.1

4_MG_8330.1

5_MG_8347.1

6_MG_8344.1

7_MG_8346.1

8_MG_8331.1

Felhasznált anyagok:

Nyakig ér a holiday alkotócsomag

Trópusi nyár

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!