A kisherceg

Szerző: Ranga Sophie

Még huszonévesen egyszer azt álmodtam, hogy a medence szélénél guggolva egy kisfiú sírva öleli át a nyakamat, és azt mondja, hogy „Mama, nem akarok bemenni a vízbe”.  Mikor nagy ritkán az anyaságról fantáziáltam, úgy képzeltem, hogy fiam lesz. Hát igen, tudom… ehhez képest… :D.

Sok olyan anyukával beszéltem, akik éppen fordítva voltak ezzel. De ők is azt mondták, hogy már nem is tudják elképzelni másképp… Én pl. nem bánom, hogy a kanapén ülve kell divatbemutatót, vagy balett előadást néznem, hogy cuki ruhákat vásárolhatok, a közös scrapbookozásról nem is beszélve… bár meg kell mondanom, néha a két kisebb kitesz egy focicsapatnyi fiút, így nagyjából átérzem a fiús anyukák helyzetét!

Mikor Edit hetekkel ezelőtt mutatta a fiú babás készletet, azért sopánkodtam picit, hogy „hjjjaj, most azért bánom, hogy nincs kisfiam”! Erre Edit válasza az volt, hogy másnak is csinálhatnék albumot. És micsoda véletlen, sógornőméknél éppen akkortájt derült ki, hogy a még pocakban levő baba Bulcsú lesz!

Nem szeretek fotó nélkül albumot készíteni, de most örömmel készítettem ilyet! A mérete 15×15 centis, és spirállal fogtam össze. A borítónak az az érdekessége, hogy a kraft papír csíkot félbehajtva lyukasztottam ki, úgy fűztem bele spirált, a borító külső felére pedig a spirált eltakarva varrtam a filc anyagot. A belső oldalakra úgy ragasztottam fel a díszítést, hogy a fotókat alá lehessen tolni. A borító pedig szándékosan egyszerű, csak a szegeccsel odafogott szalag díszíti.

Bulcsú baba egészen kivételes helyzetben van, ugyanis ő az egyedüli fiú a testvérei és unokatestvérei között… és csak neki van scrapbook albuma. J

Felhasznált anyagok:

Kisherceg alkotócsomag

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!