A mi napunk

Szerző: Mayer Veronika

Az élet egyik legszebb eseménye az esküvő. Tavaly szeptemberben a családban esküvőt tartottunk és mivel a sógornőm szereti és értékeli az alkotásaim, ezért nagy örömmel vetettem bele magam a munkába. Esküvős album egy gyönyörű készletből, mi sem egyszerűbb.

Napokat töltöttem a youtube – on albumkötési technikák nézegetésével. Ezt a technikát még sosem próbáltam ki, de nagyon élveztem. 10 oldalt terveztem az albumba, rengeteg apró zsebbel, rejtett nyílásokkal, ahova fotókat, kommenteket lehet rejteni.

Több visszatérő mozzanata is van az albumnak. Végig kíséri az albumot a varrást, minden mennyiségben. Oldalak ahová zsebeket varrtam, hogy alá lehessen bedugdosni a fotókat. Felnyíló oldalak, kihajtogatható oldalak színesítik az albumot. Színes és egyszínű pauszpapírok bukkannak fel újra és újra, különböző funkcióban, hol shaker boxként, hol zsebként, hol csak díszítésként.

Az album borítóját nem gondoltam túl, egy kicsi rózsaszínű festés, a gyönyörű párral és egy virággal. A borító belső oldalán egy különálló kis füzetecske kapott helyet, a készülődés emlékének. Az utolsó oldal pedig egy nagy zseb, ahová akár az esküvőre kapott lapokat is beletehetik.

A képek mellett, ha van kedvetek, nézzétek meg a rövid videót az albumról.

Felhasznált termékek:

Ásó, kapa, nagykaland papírkészlet

Ásó, kapa, nagykaland-aranyfóliás papírcsomag

Ásó, kapa, nagykaland pausz csomag

Címek esküvőhőz

Friss házasok chipboard

Kis bazsrózsás körök

Te engemet és tégedet csipkés nászpár

Varázslatos esküvőm

Nagy bazsarózsák

Nagy magnólia virágok

Pálmalevelek mini

 

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!