A monyós csajok

Szerző: Ranga Sophie

Úgy döntöttem, hogy idén nem veszek részt az őszi tábori fotócserés játékban… Gondoltam ezt mindaddig, míg le nem járt a jelentkezési határidő, és véglegesnek tűnt, hogy ebből akkor most tutira kimaradok… Persze nem bírtam a véremmel, gyorsan számot vetettem az időmmel, aztán írtam Noéminak (szervező) az utolsó utáni pillanatban. Szerencsémre még másoktól is várt fotókat, így eszeveszett válogatás után elküldtem a sajátomat, majd izgatottan vártam, hogy mikor és mi érkezik cserébe J.

Két nagyon szép szabadtéri fotót kaptam a „monyós” csajokról! Bár Vero, akit nekem sorsoltak úgy gondolta, hogy a „zöldebb” nem lesz kedvenc, én mégis azt választottam.

A fotót megszerkesztettem fekete-fehérben is, és a színessel együtt mindkettőt előhívattam. A kinyomtatott fotók felett tanakodva a körzőért nyúltam, hogy megbizonyosodjam arról, ha kör formára vágom, nem kaszabolok szét senkit. Remekül komponált a kép, mert belefért mindenki, ép végtagokkal J . A csajok ruhájában dominált a kék, a fehér, a háttérben a zöld növények, ezért díszítésnek a „rózsás álmok” kivágatokat választottam. A fotót körbe varrtam, alá pausz papírt ragasztottam. A kék alappal megfestett kartonra bélyegeztem, pacáztam, majd a fotót némi eltartással ráragasztottam. A kivágatokat a fotó felső részén helyeztem el, kiegészítve egy-két papírvirággal és a fotóra ragasztott chipboart felirattal.

Most már szinte biztosra veszem, hogy ebből a játékból csak akkor nem veszem ki a részem, ha nem megyek táborba…

Felhasznált anyagok:

Rózsás álmok  kivágóív

Papírvirágok

Rózsa 10mm

Magnólia papírvirágok

Chipboard cím

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!