A Te napod

szerző: Tihany Tamara
 
Már említettem itt a blogon is, hogy nyáron a pici lányom egy éves lett, ennek állít emléket ez az oldal is, amit a scrap.hu vázlat kihívására készítettem, a Szloboda Kriszti által választott egyik vázlat alapján. Mikor megláttam, rögtön tudtam, hogy ezt el fogom készíteni, annyira közel áll hozzám ez a finom, csajos világ. 🙂

Amint lett pár szabad percem neki is ültem, alapvetően a szappanbuborékokból indultam ki, mind a színekkel,  mind pedig a flitterekkel azokat akartam idézni. A vázlaton szereplő kis zsebet tehát úgy készítettem el, hogy csináltam egy kis shaker boxot, megtöltöttem flitterekkel, majd a széleit behajtottam, és így ragasztottam fel az oldalra, hogy aztán kommentkártyákat tudja belecsúsztatni felülről.

A masni is épp kapóra jött, mivel a képen a kicsi lány hajpántját is én készítettem, így ugyanazzal a technikával, ugyanabból a filc anyagból csináltam egy kisebb masnit, és ezt tettem az oldalra.

Ami még érdekes lehet, azok a festék pöttyök, pacák, amiket úgy csináltam, hogy az akrilfestékkel úgy pacáztam, hogy nem hígítottam előtte, hanem úgy, ahogy volt, sűrűn vettem az ecsetemre, és varázspálca mozdulatokkal rápacáztam az oldalra, abszolút random módon, de pl. a címfeliratot sem kímélve. Aztán vártam szépen, türelmesen, míg teljesen megszáradtak a pöttyök. 🙂 (Ezt a technikát Őri Veronika csodás oldalain láttam meg, tőle merítettem ihletet 🙂 )

Végre a cuki szélforgó csipik és a szivárvány is megtalálta a helyét, mióta megláttam azt vártam, hogy felhasználhassam valahol őket, de tudtam, hogy ami késik nem múlik. 🙂 És úgy tűnik igazam lett, mert ezen az oldalon ők tették fel az i-t a pontra 🙂

20140925_101621

20140925_101701

20140925_101727

20140925_101738

20140925_101753

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!