Adventi hangulat

Szerző: Suhai HajnalNem tudom ki hogyan van vele, de én néha úgy vagyok, hogy ha  látok a neten való kutakodás közben egy inspit, egy különleges megoldást, egy érdekes scrapbook oldalt, vagy valami scrap újdonságot, beindul a fantáziám. Azután, ha nem is akartam alkotni, vagy alig volt idöm alkotásra, akkor is odaszögez az alkotó sarkomhoz az a gondolat, ötlet, inspi és valamit alkotnom kell. 


Igy voltam akkor is, amikor Edit feltette a webshopba a himezhetö karácsonyi alkotócsomagokat. Nekem egyböl himezgethetnékem lett 🙂 . Nem volt még a kezemben az idei csomag, de volt még a tavalyiból pár himezhetö téli motivumos chipim és hamar neki is estem. Azután himezgetés közben fejben az oldal is összeállt, mert a himezhetö chipi már megtalálta a hozzá passzoló fotót is közben :-).  Igen, én vagyok úgy, hogy a kiegészitö találja meg a fotót :-), tudom vicces, de igy van. 


 A tavalyi adventi koszorút magam készitettem, nem volt puccos, sem pedig nagyon designos, de ahogy mondani szokás, kicsit csámpás , picit púpos, de az enyém volt. A DD-be is belekerült és mivel akkor készitettem álló és fekvö fényképet is, igy most a fotó is megvolt.


 Az oldalhoz elöször kivágtam egy 12×12 scrapbookpapirból a fagyöngy motivumot (hát nem volt könnyü ollóval és müvészkéssel, de sikerült). Azután az ág mentén ráhimeztem az egészet az alaplaphoz. Amikor ezzel megvoltam, még himeztem a lapon, oda ahová a karácsonyi gömb diszek kerültek. A chipboard diszeket, csillagokat nem, de egy-egy kivágatot 3D ragasztóval megemeltem, illetve a kivágott leveleket itt-ott "felhajtogattam", mint a "Körbeölel a szeretet" oldalamon.  A fénykép alá papirokat rétegeztem és  még  selyempapirt is tettem, a papir rétegek közé kivágatokat illesztettem, majd az egészet dekorgumival az oldalról picit elemeltem.  Megint a kedvenc módszeremel oldottam meg a kommentet,  szócimkéket használtam. A chipboard cimet domboritó porral aranyoztam és az oldalt késznek nyilvánitottam. A férjem szerint az oldal nagyon elegáns, az unokaöcsém szerint szerint tiszta "adventi feeling" 🙂 és szerintetek? 🙂 

Felhsznált termékek:Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!