Alkotósarok

szerző: Fraupester

Ünnepi pillanathoz érkeztünk. Ugyanis azt hiszem tényleg megtaláltam a végleges alkotó helyem a lakásban. Azzal, hogy a képek felkerültek a falra, a nagy helykeresési mizériának ünnepélyesen is vége lett. Tudtam, hogy az íróasztallal szembeni falat nem szeretném üresen hagyni. Millió ötletem volt, hogy hogyan és mi módon lehetne a falat beborítani, a pegboard-tól, a tapéta csíkon át minden megfordult a fejemben. Sok- sok alkotói szoba fotót néztem meg, láttam milliónyi inspirációt és hát az alábbi született meg.

Imádom a szöveges ill. a nagy betűs dekorációkat. Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy a kézműves munkám során jócskán szükségem van a pozitív energiákra, így azt tudtam, hogy valamilyen lelkesítő szöveg fel fog kerülni és azt is tudtam, hogy magyarul. Végül a Geometrikus címek 1.-re esett a választásom. A keretet egy hobby boltban vásároltam, natúr fa színű volt, Pentartos Liquid metallal festettem arany színűre. A chipboardokat StazOn fekete pecséttel nyomdáztam. 

 

001_800 002_800

A keresztszemes chipboardokkal már régóta szemeztem. Én magam is sűrűn hímzek így, emiatt különösen közel áll hozzám ez a chipi fajta. A szitakötőt vízfestékkel festettem, a keretet, ami eredetileg rózsaszín volt, pedig a korábban már bemutatott tároló festékével Annie Sloan Provance kékkel kenetem le.

Végezetül a nagy kedvencem pedig nem más, mint a Nagy geometrikus F betű. Természetesen F mint Fraupester, de mást is jelent még, amit fel is tüntettem mellette. „Feci quod potui” ami nem jelent mást, mint „Alkottam, amit tudtam”. Az összhatás végett nem akartam túlzásba esni, eléggé egyszerűen akartam felhasználni ezt a betűt. Átlátszó pausz papírra embossing arany porral készítettem el a mintát, majd körbe vágtam és az F betű széléhez ragasztottam. A latin szöveget kinyomtattam és arra a lapra rögzítettem a betűt.

003_800

Imádom a kis sarkomat, nagyon otthonosan érzem magam ott. Lehet ugyan, hogy százszor átrendezem még, de ami biztos a képek egy jó darabig még a falon maradnak!

Felhasznált anyagok:

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!