Amikor én még…

szerző: Ranga Sophie

Mikor Emília lányom annyi idős volt, mint én ezen a fotón, megkérdeztem tőle, hogy ki van rajta. Azt válaszolta, hogy ő… ugye-ugye, pedig mindenki azt mondta, „milyen szép ez a gyerek, tiszta apja” :D.  Kettőnk között mégis az a különbség, hogy ő szereti, ha fényképezik, én nem, róla ötezer kép készült, rólam viszont 4 éves koromig kb. ötven.  Ebből úgy negyven ugyanazon alkalommal (és nyolc egy másikon) :D.

Fogalmam sincs, mennyire volt divat akkoriban fényképészt hívni házhoz, de anyukám megkérte egy kedves fotós ismerősét, hogy kattintson néhányat az utókornak csodaszép gyermekeiről. Emlékszem, nagyon utáltam az egész felhajtást! Kétszer is átöltöztetett, én meg durcásan kérettem magam, mire végre egy kis mosolyt csaltak az arcomra. Mindezek ellenére igazán hálás vagyok érte (ha már az azt megelőző négy évem nem dokumentálta 😛 ), mert nagyon szeretem ezt a képet!

Régóta tervezem megscrappelni! Készítettem egy oldalt, ami végül másik fotót kapott, a gyerekkorit pedig újragondoltam. Amit az első verzióhoz hasonlóan felhasználtam, az a pillangós bélyegző, a selyempapír, na meg a már fotóra ragasztott körcímke. A képen – bár annyira nem látható – egy csokor dália van a háttérben. Ez adta az ötletet, hogy a selyempapírból virágot, lehetőleg dáliára hasonlítót készítsek. Tulajdonképpen sok díszt nem is használtam, csak néhányat a tavaszi hajtások chipboard csomagból. A papír aljára egy kis visszaemlékezés került aprócska korom meghatározó élményeiből.

_mg_1613-1 _mg_1615-1 _mg_1619-1 _mg_1621-1 _mg_1622-1 _mg_1629-1 _mg_1649-1

Az egyszerűsége ellenére, vagy tán éppen azért, közel áll a szívemhez a végeredmény… és azt hiszem hamarosan a másik két ”sorozatból” is sorra kerülnek a kedvencek. Mint a kettő :D.

Felhasznált anyagok:

Tavaszi hajtások: http://www.noicsizma.hu/termek/tavaszi-hajtasok-737

Hajtások: http://www.noicsizma.hu/termek/hajtasok-741

Körcímke: http://www.noicsizma.hu/termek/kor-es-ticket-formaju-szoveges-chipboardok-eletut-114

Mini pillangók: http://www.noicsizma.hu/termek/mini-pillangok-735

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!