Anya-fia album

szerző: Fraupester

Nem olyan régen egy nagyon kedves ismerősömnek ígéretet tettem arra, hogy a kedvenc képeikből készítek egy albumot. Ez pont szinte egybe esett a NCSD legújabb családi papírkollekciójának a megtervezésének idejével. Ekkor már tudtam, hogy ebből a kollekcióból fogok dolgozni. Imádom a színeit, a csipiket, matricákat és egyéb kiegészítőket. Tudtam, hogy nem lesz nehéz dolgom összepasszintani a kapott képekkel.

Tényleg könnyű dolgom volt, mert Andi nagyon hangulatos, vagány és sokatmondó képeket adott nekem és a színeiben is abszolút illett ehhez a vidám papírkollekcióhoz. Alapvetően a négyzetes kivágásokat és a varrást terveztem visszatérő motívumnak, de a farmer textúra is fő motívumként van jelen. Az album mérete A5 így könnyen belefér egy női táskába és nagyon remélem, hogy a leendő gazdája ígéretéhez híven, büszkén és boldogan fogja mutogatni az ismerőseinek.

Azt pedig már most tudom, hogy egy saját album is fog készülni ebből a kollekcióból, mert tényleg nagyon fantasztikus alkotócsomag sikeredett belőle.

 

Felhasznált alapanyagok:

Generációk alkotócsomag

Te vagy a meggy a muffinom tetején- matrica ív

Betűkészlet matrica 14 választható színben

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!