Csillagom

szerző: Czakó-Radványi Piroska

Amikor Edit felkért, hogy május hónapban legyek vendégalkotó, először azt hittem, hogy viccel (ugyanis épp április elsején történt mindez.) Óriási megtiszteltetésnek éreztem, és kellőképpen inamba is szállt a bátorságom… Ezúton is köszönet a barátaimnak, hogy bátorítottak, így végül megszülethetett ez az oldal. 🙂

Témául egy olyan fényképet választottam, ami nemrég (márciusban) készült, és mindenképp fel szerettem volna dolgozni a Project Life albumon kívül is. A kislányom ágyában egyre több a plüss állat, már alig fér el tőlük, és ha kap egy újat, azok is oda kerülnek. Egyre többet szerepjátékozik velük, nagy élvezet nézni, ahogy beszélget velük, vagy általuk elmeséli a napját. A fénykép készültekor épp beteg volt, ezért tudtam a délutáni alvásnál lefotózni.

A Studio Calico Clara készletéből egyetlen papírom volt: a Twinkle, Twinkle… (angolszász altatódal) feliratos, ami témájában pont passzolt a fényképhez. Nagyon szerettem volna ezt használni, de túl erőteljes volt teljes oldalon a kézírás. 1-2 napig csak tologattam a papírokat, míg bele mertem vágni. Szó szerint: Flóra példájából ihletet merítve meghúztam az átlókat, és a felső háromszöget kivágtam, és megfordítva ragasztottam rá egy alapkartonra. Így a papír mindkét oldala látszik, de mégsem nyomja el a szöveg a képet.

IMG_8654

Először a csillagos stencilt használva színes csillagokat varázsoltam az átló két végébe: kis Gelatost tettem a csillag formájú lyukba, majd a stencilt jól leszorítva egy sminkszivaccsal eloszlattam az adott színt a csillag minden ágába.

IMG_8653

Ezután a címfeliratot fekete StazOn-val befestettem, és elhelyeztem a cuki chipboardokat. Ezek a gyurma macik pont ide készültek, nem? 😉 Rögzítés előtt tettem néhány passzoló átlátszó matrica címkét az oldalra, és a lyukas helyeket, illetve a hangsúlyozandó pontokat apró natúr csillagokkal emeltem ki.

IMG_8656

IMG_8652

Flóra tanácsára még elszórva is tettem néhány Gelatos-val színezett chipboard csillagot, „hogy megtörje az átlót, és játékosabbá tegye az oldalt”.

IMG_8651

 

Nekem tetszik a végeredmény. És Nektek?

1 hozzászólás

  1. Így, teljes egészében még sokkal szuperebb! De élőben az igazi! És ez nem elfogultság ám…

Hozzászólás most!