Csomag Új-Zélandra 1. rész

szerző: Fraupester

Jó pár éve már, hogy a családunk egy része Új-Zélandra költözött. Nagyon hiányoznak nekünk, és rossz, hogy nem olyan könnyű a közlekedés erre a messzi szigetre.  De amint tehetik igyekeznek évente meglátogatni minket, egyszer reméljük mi is eljutunk majd hozzájuk. Mióta Kristóf kisfiam megszületett a karácsonyt nem töltöttek itthon. Terveik szerint idén viszont karácsonyra jönnek haza. A nagy találkozás előtt gondoltuk egy kisebb szeretetcsomaggal meglepjük őket, így készítettem pár apróságot nekik. Elsőként nézzétek ezt a képeslapot, amit a kisfiam fotójával díszítettem.

Nagyon megörültem a magyaros csipi csomagnak, ugyanis ezekből szerintem nagyon kedves ajándékokat lehet készíteni a külföldön élő barátoknak- rokonoknak. Így egyértelmű volt, hogy ez a díszítőelem rákerül a képeslapra. Nem voltam könnyű helyzetben, hogy ezt a virágmintát fiús környezetbe tudjam helyezni, így a színválasztásra fektettem a nagyobb hangsúlyt. A fotó adta a fekete és szürke árnyalatokat. A kisfiam kedvenc színe a sárga, ami adta a következő ötletet. Ebből a kombinációból született egy visszafogott mégis nagyon mutatós képeslap.

001 002 003 004 005 006

A belsejébe a szuper tagtartót varrtam bele, amibe egy kártyát helyeztem, majd erre fog Kristóf rajzolni.

Hamarosan jövök a következő ajándékkal! 🙂

Felhasznált anyagok:

 

 

 

 

0 hozzászólás

  1. […] egy fotóra”, mivel ugyanazt a képet használtam, amit anno az Új-Zélandra kiküldött képeslapnál is. Mert hát mikor máskor romolhatna el a fotó nyomtató, mint amikor […]

Hozzászólás most!