Dinnyeszezon

szerző: Tihany Tamara

Ez a mai poszt ott kezdődik végülis, ahol az előző abbamaradt. Úgy döntöttem ugyanis, hogy egy kis kihívást csinálok magamnak, és elhasználom a nyaralós alkotócsomagot TELJESEN. Mutatom, a gigaalbum, és a balatonos oldalam után, kb ez maradt ki: pár fotó (több, mint ami a fotón szerepel), néhány címke, egy-két papírfecni, egy darabka dinnyés pausz. 

cof

Először a dinnyés pausz indította be a fantáziám, szerettem volna egy oldalt, amire felvarrom az összes kivágott dinnyét, egy csíkba, olyan légiesen, mellé a fotó, kis festés, és semmi több. De hiába ültem a koncepció felett egy órát és tologattam a dolgokat jobbról balra, csak nem akart az oldal összeállni. Már majdnem feladtam, de gondoltam egy kicsit még hagyom üllepedni, hátha…

Elmentem a dolgomra, kicsit nézegettem instagramot, és akkor egyszercsak megláttam egy oldalt, vagy valamit (már nem  is emlékszem mi volt az, csak arra, hogy valami körbe rendezgetett díszítőelem halom volt, és akkor megvilágosodtam! Kipróbálom a dinnyéket körberendezve. Egy komplett körhöz nem volt elég, ezért egy ilyen lecsapott kör melett döntöttem. 

kepatmeretezes_hu_IMG_2037

A pauszok közé tettem még a két kis maradék matrica dinnyém, és két chipboard dinnyét is, aztán levarrtam őket. 

kepatmeretezes_hu_IMG_2040 kepatmeretezes_hu_IMG_2045 kepatmeretezes_hu_IMG_2044

Mivel a fotóm elég kicsi volt, az oldalt a/4-es méretben készítettem el, és a fotó alá jóóó vastagon rétegeztem a maradék papírokból, pauszból, és még egy-lét papírfecniből amiket a cuccaim között találtam.

Használtam még pár matricát, és kész. 

kepatmeretezes_hu_IMG_2043 kepatmeretezes_hu_IMG_2046 kepatmeretezes_hu_IMG_2041 kepatmeretezes_hu_IMG_2042 kepatmeretezes_hu_IMG_2047

Felhasznált anyagok:

Hurrá nyaralunk matrica

Nyakig ér a Holiday matrica

Nekem a Balaton a riviéra matrica

Mi így szórakozunk matrica

Nyakig ér a Holiday papírkészlet

Mini dinnyék

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!