Első levél a Jézuskának

szerző: Fraupester

Hát ez is eljött. A kisfiammal idén először tudatosan készülünk a karácsonyra. Egyik nap hát leültünk és megbeszéltük, hogy írunk egy levelet a Jézuskának.

Stílusosan úgy döntött, hogy egy rendőrautót rajzol neki ajándékba. Neki is kezdtünk, a rajzlapra egy csodaszép rendőrségi autó és mögé pedig a szalmabála(?) került, alá pedig az általa diktál szöveget írtam. Egy 3 éves mi másra is vágyhatna, mint betonkeverőre, rakétára és kukás autóra.

Miután elkészültünk teljesen a remekművel éreztem, hogy túl snassz lenne beletenni egy hagyományos borítékba. Itt kezdődött az én igazán komoly feladatom: elkészíteni a levélnek a méltó helyét. Nyers kraft papírból készítettem el az alapot és a jobboldalon található kis zsebet, amibe a levél került. Belülre díszítésként norvég mintás papírt, téli ágas chipboard-ot és szócímkét használtam. Kívülre a legújabb koszorú került (hamarosan a boltban ;)- a szerk), amitől igazán ünnepivé vált a levéltartó. Elhatároztam, hogy minden évben készítünk hasonlót és milyen jó is lesz majd a jövőben elővenni ezeket a leveleket, azt hiszem jókat fogunk mosolyogni rajta!

002 003 004 005 006

 

Felhasznált anyagok:

0 hozzászólás

  1. […] a 4 éves kisfiammal a második levelét a Jézuskának, tavaly óta szeretném, hogy ez minden évben ismétlődne. Vannak visszatérő elemek, […]

Hozzászólás most!