Emi

Szerző: Ranga Sophie

Lett egy hétéves nagylányunk. Tudom, hogy minden szülő így van vele… de nem is tudom mikor történt, hiszen csak most született!

Egyszerűen rajongok érte! Okos, szép, vidám, játékos, de fegyelmezett, rendszerető… Néha durcás, akár egy kiskamasz, próbálgatja a szárnyait, felesel… de érzékeny, összeszidni is csak óvatosan lehet. Mindent tudni akar! Megbízható, a legjobb titoktartó, akit ismerek! Ez mondjuk néha bosszantó, mert velem szemben is betartja J. Rák jegyű, szereti a nyugalmat, fontos számára a családi béke, és a barátok.

Most volt a szülinapi bulija. Nagyon várta, izgatott volt! A kisbarátok szülei összefogtak és közösen megvették neki az ”álom Legot”(Ez mekkora jófejség, nem?). Annyira meg volt hatva, hogy nem mert puszit adni senkinek, nehogy elsírja magát… nem baj, én sírtam helyette J … na igen… és akkor is majdnem, mikor kiderült, hogy egy igazi békát is kapott a szerelmétől. 😀 (apropó, béka témában nincs kiművelve valaki?)

A nagy napon készítettem róla két cuki polaroid fotót. Rég nem csináltam oldalt, de már hiányzott! A kedvenc csíkos pólójához pont passzolt az új nyári papírkészlet. Nem is gondolkodtam sokat, valahogy minden ment magától. Élveztem a festést, pacázást, vagdosást, rendezgetést. Bár a végeredmény nem feltétlen jellemző rám, ”örömalkottam”! Jó volt csak úgy ösztönből pakolni és nem tervezni. Azt hiszem, fejlődőképes vagyok J. Bár, ha Emília a téma, nem is nehéz ez…

Felhasznált anyagok:

Hello nyár alkotócsomag

Felirat

Keret

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!