Gitár szerelem

Szerző: Mayer Veronika

Azt hiszem az utóbbi posztjaim főszereplője a fiam volt, és ez ma sem lesz másként. A fotózásra magunkkal vittük a gitárját is. Zenél. Mindegy hogy fúvós vagy pengetős, egyszerűen van érzéke hozzá. Gyorsan tanul és nagyon meg vannak elégedve vele a tanárok, dicsérik őt nagyon. Bár azt is hozzá kell tenni, hogy gyakorol minden nap. Időközben a klasszikus gitárt leváltotta elektromos gitárra (a furulyát klarinétra), így azt hiszem, jövőre azzal készülnek majd fotók ;-).

A pinteresten jött velem már sokszor szembe az ilyen cikkekből készült oldal. Már régóta tervben van, hogy nekem is lesz egy ilyen alkotásom. De ez nem az az oldal volt, ami gyorsan összeállt. Tologattam, rakosgattam, pihentettem, és mindig újra és újra elővettem. A végén már annyira bosszantott, hogy azt hittem kikukázom. Az eredménnyel továbbra sem vagyok megelégedve, de azt nem tudnám megmondani mi a bajom vele. Biztosan lesz még ilyen oldalam és reménykedem benne, hogy az gyorsan felveszi végleges formáját.

A háromszögekre kék bőrt, farmer anyagot, pausz shaker boxot, papírt használtam. Háromszögeket raktam ki hullámkartonból kivágott betűkből, csíkokat varrtam. Az egy üresen hagyott háromszöget virágokkal, farmer szívvel, pausz kivágatokkal díszítettem. Középre került a szeretem ezeket a pillanatokat chipboard.

A másfél hét tanácstalansága után ez maradt az oldal végleges formája.

     

Felhasznált anyagok:

Generációk alkotócsomag

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!