Hello 3

szerző: Czakó-Radványi Piroska

Hello 3! 3 éves a NőiCsizma Design! Hip-hip-hurrá! A szülinap kapcsán 3 napig tart a dínom-dánom és a kihívássorozat, melynek a mai témája a hármas szám.

Kislányunk nemsokára 4 éves lesz, de még a tavalyi szülinapját sem dolgoztam fel – így adta magát, hogy a három/harmadik témájához ezeket a fotókat vegyem elő. Olyan hamar elszaladt az első három év – és közben ő édes kisbabából gyönyörű kislánnyá változott…

Hello 3 tehát, hello 3 éves Blanka. Az oldal középpontjába a hármas került. Word-ben kerestem egy megfelelő formájú hármast, és felnagyítottam 500-as betűméretre. Kinyomtattam, kivágtam, majd átrajzoltam egy alapkartonra, és körbevágtam. A színes scrapbook papírokból 2,2 cm széles csíkokat vágtam, és kitaláltam a sorrendet. Fringe ollóval mindegyik csíkot bevágtam. A felragasztást (kétoldalú ragasztószalaggal) alulról kezdtem: a legalsó rojt alá tettem egy ugyanolyan mintájú, nem bevágott papírcsíkot is, hogy ne az alapkarton látszódjon ki alóla. A következő rojtcsíkot mindig úgy ragasztottam, hogy egy kicsit fedje az előző sort.

02

Mikor elkészült, varrógéppel végigszaladtam minden egyes csíkon, kicsivel a ragasztószalag alatt, a rojtok tetején. Csak ezek után vágtam le a fölösleges darabokat. Ilyenkor előfordul, hogy egy-két rojt is levágódik, ezeket visszaragasztottam kétoldalúval vagy media glue-val.

Ezután következett a játék a fényképekkel: olyan édes fotósorozat készült róla, hogy nem tudtam egyiket sem kihagyni… Ezért a méretekkel is játszottam: 3”x3” a nagy fénykép, a kicsik pedig 1,5”x1,5” inchesek. Sok virág, szómatricák, szív chipboardok – és már készen is voltam.

03 04 05 06 07 08 09 10

Gyertek Ti is játszani! Készítsetek egy oldalt, aminek a témája a hármas szám: 3 gyerek, harmadik diploma, 3 felejthetetlen helyszín, 3 kedvenc … Csak a fantáziátok szab határt!

Felhasznált termékek:

Hello chipboardok http://www.noicsizma.hu/termek/hello-chipboardok-1079

Bordűrök http://www.noicsizma.hu/termek/bordurok-1078

Gravírozott szívek http://www.noicsizma.hu/termek/gravirozott-szivek-1052

Az élet sava-borsa matricaív, pasztell http://www.noicsizma.hu/termek/az-elet-sava-borsa-a-5-os-matricaiv-1095

Mi így szórakozunk matricaív, fehér http://www.noicsizma.hu/termek/mi-igy-szorakozunk-matricaiv-908

Nefelejcs papírvirág, rózsaszín http://www.noicsizma.hu/termek/nefelejcs-papirvirag-546

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!