Hello nyár!

Szerző: Czakó-Radványi Piroska

Ha nyár, akkor Balaton, ha strand, akkor jégkrém, így megy ez nálunk kérem szépen. És amíg nyaljuk a „fagylaltot”, gyönyörködünk a tájban. Fantasztikus dolog látni, hogy egy 5 éves mennyire bele tud merülni a tájba, rossz idő esetén is lemegyünk a partra és csodáljuk a vizet.

Idén szerencsére többször volt strandidőnk, mint nem, így jégkrémből is fogyott rendesen 😛 Egy ilyen alkalommal készült a fotó Blankáról a strandon, melyet 7.5×10 cm-es méretben hívtam elő, majd ráragasztottam az instax keret matricát és levágtam a felesleget. Alá papírokat rétegeztem a http://www.noicsizma.hu/termek/hello-nyar-papirkeszlet-1521 papírkészletből. Az oldal vonalas elrendezéséhez levágtam egy csíkot egy 12”-es papírból, és a fotó körül vízfestékkel csíkokat festettem, majd pacáztam. Ezután következett az élvezet: matricákat, kivágatokat, chipboardokat, szövegmatricákat helyeztem el a vonal mentén, egyes elemeknek dimenziót adva. Mindent felpakoltam az oldalra, ami számomra a nyárhoz tartozik: flamingó, napernyő, sellő, jégkrém, pálmalevelek, tengeri csillagok, és persze virágok, virágok, virágok – ezeket a http://www.noicsizma.hu/termek/pasztell-varazs-kivagoiv-1538 kivágóívből vágtam ki, szerintem remekül illik az oldalhoz.

Végül még flitterekkel díszítettem az oldalt – nem szoktam ennyi mindent felhasználni egy oldalon, de meg kell mondjam, felszabadító érzés volt! J

 

[

Felhasznált termékek:

 

Hello nyár instax matricák

Hello nyár! papírkészlet

Pasztell varázs kivágóív

Habkislányok

Bódult nyár

Tengeri csodák

Hurrá nyaralunk matrica

Nyakig ér a holiday matrica

Nekem a balaton a riviéra matrica

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!