Hello tenger

Szerző: Czakó-Radványi Piroska

Benne vagyunk a főszezonban, egyre több a horvát vagy olasz tengerparti fotó a Facebookon is. Én friss fotóval idén nem szolgálhatok, de „előástam” egyet a külföldi nászutunkról (bibi, nekünk kettő is volt, egy belföldi – erről nemrégiben készítettem egy albumot: http://www.noicsizma.scrapup.hu/egyeb/hello-keszthely/ és egy külföldi).

Mivel az olasz útról anno rögtön készítettem egy útinaplót, most egy scrapbook oldal mellett döntöttem, úgy megihlettek azok a bizonyos Fb fotók 😉 Az én fotóm Riminiben készült: délelőttönként bejártuk a várost/környéket, délutánonként élveztük a strandolást. Az egyik ilyen biciklis túránkon észak felé haladtunk, és elhaladva a kikötő mellett felfedeztük, hogy milyen gyönyörű ott a tenger színe. Felmásztunk a sziklákra és lőttünk pár fotót 😉

Az oldal elrendezéséhez Anna Komenda (@moriony) adta az ihletet, akinek épp az egyik leckéjét tanulmányoztam a Big Picture Classes-on, és muszáj volt az egyik ún. csíkos elrendezésű oldalát liftelnem.

Az  Ott vagyunk már? alkotócsomag nem csak városnéző utakhoz, tengerparti nyaraláshoz is tökéletes. Nézzétek csak a színeit! Tiszta erőből nyár, nem?

Sizzixszel kivágtam a kollekció néhány papírjából és pauszból a szíveket. Elrendeztem őket, és az aljukon kis ragasztóval rögzítettem őket, hogy ne hulljanak le varrás közben. Néhány kisebb szívet és a kivágatokat 3D ragasztóval kiemeltem. A fotó és a színes szöveges matricák alá söralátét kartont vágtam szintén eme okból.

Kíváncsian várom, Ti miket alkottok majd ebből az alkotócsomagból 😉

  [caption id="attachment_16758" align="aligncenter" width="740"]ozedf

ozedf

ozedf

Felhasznált termékek:

Ott vagyunk már? Alkotócsomag

Családi élet matricaív

Fényképezz sokat matrica

Ird magad címkecsomag

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!