Hello tenger

szerző: Czakó-Radványi Piroska

A szedresi scraptáborban (Ki emlékszik már arra? Nem baj, most legalább segítünk feleleveníteni 😉 – a szerk ) is volt fotócserés játék, nekem Reidl Krisztinát sorsolták ki. Kriszta két fényképet küldött, ebből én az egyiket (a tengereset) választottam, és több méretben előhivattam, mert még nem tudtam, mit alkotok belőle.

Az elrendezésben végül egy egyszerű megoldást választottam: a felső harmadra mintás papírt ragasztottam, a képeket pedig kör alakúra vágtam (kézzel, ezért hagy is némi kivetnivalót maga után…). A horizontot a két papír találkozásához igazítottam. Dekortapasszal és matricákkal erősítettem meg ezt a vonalat. Kétoldalra egy-egy tengerhez kapcsolódó chipboard került. A Krisztát ábrázoló fényképet átlátszó matricákkal kereteztem – ezzel helyettesítettem most a kommentet. Betűmatricákból kiraktam a címet, és enamel pöttyökkel díszítettem még az oldalt.

Kicsit tartottam tőle, hogy túl egyszerűre sikerült az oldalam, de volt szerencsém hallani Krisztina őszinte örömét, amikor meglátta az oldalát. Alig bírtam visszafogni magam örömömben, hogy ne jöjjön rá, hogy én voltam az elkövető…

02 03 04 05 06 07

A képekért köszönet Krisztának – én ui. a nagy tábor előtti kapkodásban elfelejtettem lefotózni az oldalt.

 

Felhasznált anyagok:

200 kifejezés matrica, átlátszó

http://www.noicsizma.hu/termek/200-kifejezes-matrica-761

Mesés az élet matricaív, átlátszó fekete

http://www.noicsizma.hu/termek/meses-az-elet-a5-os-matricaiv-896

Hajózzunk chipboard csomag

http://www.noicsizma.hu/termek/hajozzunk-851

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!