Hey Girlfriend!

szerző: Czakó-Radványi Piroska

Nagyon tetszenek azok az oldalak, amikor a Cameo-val kivágott minták mögé scrappapírokat rétegeznek. Cameo-m nincs… De miért ne lehetne ugyanezt megtenni NCsD chipboardokkal?

Én most a nagyobbik sugaras kört választottam e célból. Először kivágtam a 3,5×1,4 cm-es papírcsíkokat a Crate Paper Cute Girl és Bloom készletekből, összesen 24×6 db papírcsíkra volt szükségem.

Ezután következett a játék: összeállítani az oszlopokat, ügyelni arra, hogy harmónia legyen az oszlopok közt.

02 03

Amikor ezzel elkészültem, kezdődhetett a ragasztás. Mivel a keret elég vékony, folyékony ragasztó (Pentart Media Glue) mellett döntöttem. Az első oszlopnál minden papírcsíkot méretre kellett vágni, de utána már elég volt csak a 2 legkisebb keretnél megtenni ezt, a többi átlapolhatta az előzőt. A hátoldal úgysem fog látszani. 😉

04

És a hátoldal: 

05

Mikor elkészültem a körrel, kétoldalassal felragasztottam egy fehér alapkartonra, és jöhetett a fénykép és a díszítés. Nagy örömömre a Hey Girl felirat pont ugyanúgy hajlik, mint a keret, így ez lett a címfelirat. Imádom az új & chipboardokat: mindenféle stílus megtalálható benne, így csak ki kellett választanom az ide illőt. Ezt és a félkörös chipiket is beszíneztem feketére StazOn-nal, hogy kiemelkedjenek az alapból. Még néhány díszítőelem, és kész is lettem. Íme:

06 07 08 09 10

Felhasznált anyagok:

Sugaras kör, 28 cm http://www.noicsizma.hu/termek/sugaras-kor-28-cm-863

& jelek chipboard http://www.noicsizma.hu/termek/and-jelek-chipboard-877

Félkörök http://www.noicsizma.hu/termek/felkorok-880

Életút címkecsomag http://www.noicsizma.hu/termek/eletut-cimkecsomag-28

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!