Hímezhető medálok

szerző: Fraupester

Minden vágyam így teljesüljön, mint ez, amit most láthattok. Olyan nagyon régóta szerettem volna hímezhető medál alapokat beszerezni, de egyszerűen sehol sem találtam olyat, amilyet elképzeltem. És most hála a NőiCsizma Design-nak, mindenki számára elérhetőek.

Bizonyára tudjátok, hogy az ékszer készítés a szívem egyik legédesebb csücskében foglal helyet. Jelentem, ezzennel rendeltetésszerűen használtam a csipiket, olyan formában és úgy, mint amilyennek megálmodták őket.  

Három féle változatot készítettem különböző koncepciókkal. A szívecskés medált Barbaral Creations ’Pink Mist’ színátmenetes fonallal hímeztem. Itt nincs követendő minta, egyszerűen csak szépen sorban haladni kell, de a színátmenetes fonalnak köszönhetően mégis nagyon izgalmas végeredmény születik belőle.

_001

A másodiknál, a nagy kör alakú medálnál egy virágmintát hímzettem középre és világoskékkel pedig kitöltöttem a hátteret. Nyilván ez egy kicsit nagyobb koncentrációt igényel. Minta esetén mindenképpen középről kell indulni, hogy a kívánt minta a medál centrumába kerüljön.

_002

A harmadik medálba egy monogramot hímeztem. Az alapot tintapárnával színeztem, így még izgalmasabb lett az összhatás. A fekete tintának köszönhetően annyira nem feltűnőek a ki nem hímzett lyukak.

_003

A variációk száma végtelen, és a Pineteresen körbe nézve nagyon helyes kisméretű keresztszemes mintákat lehet találni. Amellett, hogy az alkotás kikapcsol és feltölt, nagyon jó program lehet ez a lányos anyukáknak is, hiszen még a gyerkőcök is könnyedén elkészíthetik saját nyakláncukat. Arról pedig nem is beszélve, hogy scrapbook oldalnál is kitűnő díszítőelem lehet. 😉

 

Felhasznált anyagok:

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!