Húsvéti tojások

szerző: Fraupester

Mióta megszületett a kisfiam arról ábrándozok, hogy milyen jó lesz majd együtt készülni a nevesebb ünnepekre, együtt csinosítani a lakást. Viszont, amíg ő pici és érdemben még nem tud ebben részt venni, addig a saját elképzeléseim alapján teszem azt.

A húsvéti dekoráció nélkülözhetetlen kellékei a tojások. Mint tudjuk a tojás díszítésnek millió változata van és a magyar népművészet méltán híres a különlegesen díszített tojások tekintetében is.

Gondoltam hát, hogy én most egy picit mást szeretnék, a hagyományostól eltérő díszítést, így amikor megláttam a legújabb tavaszi hajtásos chipbordot, akkor már tudtam, hogy ezek az én kis tojásaim fő díszítő elemei lesznek. Nem volt könnyű dolgom, mert nagyon finoman kellett velük dolgoznom, hogy szépen rásimuljanak a tojásokra. Szerencsére a tojások műanyagból készültek, így legalább azon nem kellett izgulnom, hogy azok egyben maradjanak! 🙂

Néhány kisvirág és új PL szócímkék remek összhatást eredményeztek.

IMG_1762 IMG_1768 IMG_1771 IMG_1761

A húsvét az egyik legfontosabb ünnep a keresztény egyház életében. Azt hiszem vallástól függetlenül is az alapvető emberi értékek szem előtt tartása nagyon fontos dolog!

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!