Imádom a nyarat

szerző: NőiCsizma

Ismét az a megtiszteltetés ért, hogy a a július 12-ei Pentacolor vevőtalálkozón én mutathattam be 2 új terméket a magyar kreatív boltok tulajdonosainak, egy nyári scrapbook oldal elkészítése folyamán.

Ezúttal a media tinta spray és a transzfer oldat volt a főszereplő, melyek a tesztelés alatt a kedvenceim lettek.
A mistekben eddig is sokféle lehetőség rejlett, de az egyetlen kis problémát tökéletesen sikerült kiküszöbölni az új tinta spricnikkel. Az alkoholos media tintát töltötte a Pentacolor a kis pumpás falkonokba, aminek az az előnye, hogy egyáltalán nem hullámosítja a papírt. Tény, hogy a papíron kicsit világosabb és matt színe lesz, de ez szintén előny, mert még több izgalmas mintát lehet létrehozni, ha bevonjuk a buliba a Gessot is! 😉
Próbáld ki mindkét felületen, ahogy én is az inspirációs oldalnál!

Először világoskékkel és napsárgával lefújtam az oldalt, majd a csipkés stencil és alapozó paszta segítségével mintát vittem fel az oldalra, amit  – a stencil visszahelyezése után – még jól megfújkáltam háromféle tinta spray-vel. Napsárgával, naranccsal és pipacs színűvel. Mikor megszáradt, még simán a media tintából is locsoltam rá. Látjátok, milyen ragyogó színei vannak a gesso-s részen?
Kicsit megpermeteztem még az egész oldalt, ahol meg valami világosat kívánt, oda stencileztem még a kicsi csipke formával.

Ezután következett a transzferálás, amiben ez az oldat zseniálisan vizsgázott. Először motívumokkal díszítettem (hőlégballon, virágos inda, pillangó, szitakötő), aztán jött a komment. Megszerkesztettem, tükröztem, majd lézernyomtatóval kinyomtattam. Ha megfelelően használjuk az oldatot, akkor tökéletesen átmegy a minta, nem kenődik és nem folyik el. Nézzétek az apró betűs kommentemet!

A traszferálás folyamatát részletesen a Pentart blogján olvashatjátok el!

Az oldal pár nyári címkével és chipboarddal lett teljes. 🙂

IMG_0182

IMG_0183

IMG_0184

IMG_9270

Nektek vannak már megörökítendő nyári fotóitok? 😉

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!