Itt a Húsvét

Szerző: Czakó-Radványi Piroska

Tavaly húsvétkor a Balatonon voltunk, és a kertben rejtette el a Nyuszi az ajándékokat. A sok csoki mellett egy plüss nyuszi is megbújt, de ez bizony nem egy egyszerű plüssállat, hanem elemes! Ugrálni és "nyuszogni" tud, mozgatja még az orrát is, mint egy igazi. Blankának nagyon megtetszett, főleg, amikor felfedezte ezen tulajdonságait. Nagyokat kacagott rajta.

Bár a fényképek régóta elő vannak hívva, csak most kerültek sorra: az új húsvéti mini készlet "nyominyula" (ahogy a csapatban elneveztük) szerintem tökéletesen passzol a témához.

Volt nekem egy nagy doodle keretes chipboardom, ami várta már, hogy felhasználjam. Mivel a kollekcióból több chipboardot fel szerettem volna használni a keretekben, úgy döntöttem, hogy magát a keretet lefestem. Először kék akrilfestékkel kentem át, de túl erőteljesnek éreztem, ezért átmentem rajta fehérrel is. Így egy halványkék árnyalatot kaptam, ami hasonlít a sötétkék papíron lévő indákra. Három fotót választottam, először ezeknek kerestem meg a helyét. Tudtam, hogy az egyik keretbe shakert szeretnék tenni, egy másikba pedig a kommentet írni. A maradék kereteket elkezdtem papírral kitölteni. Közben jött az ötlet, hogy néhányat szabadon hagyok, és a kivágóívről kivágott motívumokból 3D ragasztószalag/-kockák segítségével chipboardokat készítek, és ezek díszítik majd ezen üres kereteket.

A címet az új átlátszó betűmatricákkal oldottam meg (tudtátok, hogy már 3 különböző méretben is kapható?), a legnagyobb méretű betűkből raktam ki a Húsvét szót, és ráragasztottam a rózsaszín papírra, és 3D ragasztószalaggal emeltem ki a síkból.

 

Felhasznált termékek:

Idén is lesz tavasz alkotócsomag

Nagy betűmatrica

Doodles background

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!