Itt akotunk mi III.rész- avagy Beus rendszerez

szerző: Királyfalvi Bea

Az én alkotó sarkom, még egész friss, tavasszal volt felújítás és a szoba átalakításában fontos szerepet kapott az alkotó rész kialakítása. Az asztalom faltól falig fut, és végre kényelmesen elférek rajta scrappelés közben. Közel a számítógép, mindennek van helye az ablak mellett lévő szekrénykékben. Az elkészült albumok díszítik a polcos részt.

01 (2)

Imádom, úgy ahogy van és a legjobb az egészben, hogy a legnagyobb „ kupit” is 10 perc alatt be tudom dobozolni és el tudom pakolni a szekrényekbe.

02 (2)

Szeretem, ha rendben vannak a dolgaim, ezért néhány nekem jól-bevált, egyszerű tárolási tippet megmutatok most Nektek is.

Nagy címke őrült vagyok, és a legtöbbször minden albumhoz készítek témához passzoló, személyre szóló címkéket. Vannak meghatározott formáim, amiket mindig használok, és már nagyon rég gondolkodtam valami tároló egységen, amit egyszerűen tudok használni és nagyon jól átlátom. A legegyszerűbb dolgok néha a legjobbak. Vásároltam pár gyufásdobozt, összeragasztgattam őket, bevontam maradék papírral, és az elejére felrajzoltam a formákat.

01

Nagyon szeretem a sajtos dobozokat befogni scrap címkék és egyéb scrap cuccok tárolására. Általában ide olyan címkéket rakok, amiket a netről ingyenesen letöltöttem, és előhívattam. (Egy tipp azoknak, akik szoktak kisebb méretű fotókat is előhívatni 10×15-ös képen. Néha ha marad hely a fotók mellett rakjatok rá címkéket, és így maximálisan kihasználhatjátok az előhívott felületet, és még címkétek is lesz, amit fel tudunk használni, és még a nyomtatót sem kell elindítani. 🙂

02

Biztos veletek is előfordult már, hogy tekertetek volna egy kis washi tape-t scrapper barátnőtök készletéből, de nem tudtátok, hogy mire. Egy időben sok pezsgőtablettás vitamint ittam, és elkezdtem gyűjteni a dobozokat, akkor még nem tudtam, hogy erre az esetre milyen jó megoldás lesz.

03

Van egy gyűjtő dobozkám, amiben a „minden másodpercben szükségem lehet rá” dolgokat tartom, és tudatosan próbálom visszapakolni, hogy mindig meglegyen, mert ugye ki szeret komoly perceket elvesztegetni az alkotó idejéből, az olló keresésére. Nem tudom, kitaláljátok-e, de ez egy fülpiszkálókat tartó doboz. Teteje is van, ha valami olyat szeretnénk tartani benne, amit le kell zárni.

04

Gondolom, nem egyedül küzdöttem azzal a problémával, hogy alkotás közben ellepnek a kétoldali ragasztóról lehúzott sárga csíkok. Csak egy ideig tudtam őket egy helyre gyűjteni, aztán már mindenhol ott voltak. Próbálkoztam zacskót felragasztani, de valahogy sehol sem volt jó helyen. Nem rég megtaláltam az 1 eurós fél literes műanyag poharamat, amiből sört kortyolgattam a Bon Jovi koncerten tavaly. Hazahoztam, mert drága volt, és egy fontos souvenir. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen hasznos feladatot kap majd a scrappelésben. Magas, sok szemét belefér, bárhova rakhatom, és már tudatosan abba pakolok minden szemetet, hogy még több mozgásterem maradjon az alkotáshoz.

05

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!