Karácsonyra várva

Szerző: Suhai Hajnal

Pár éve hagyománnyá vált, hogy valamelyik adventi vasárnapon elmegyünk egy karácsonyi vásárba, azon belül is a kézmüves részre. Mi is lehetne karácsonyibb, mint egy kézműves karácsonyi vásár, egy kis csokoládé, forralt bor és feuerwurst ? :-). Általában minden vásáron megtalálható a kézzel-szivvel-lélekkel készített minőségi termékek színes választéka. Kézműves technikák bemutatása és tanítása. Én nagyon szeretek nézelödni és ha valami megtetszik akkor vásárolok is.

 Az idén a stuttgarti karácsonyi vásáron voltunk, nagyon tetszett. De az oldalam most még sem erröl, ha nem egy négy évvel ezelötti vásárról szól. A Rüdesheim am Rhein-i vásár felejthetetlen volt, mert nem csak hogy volt külön kézmüves vásár, hanem a óvárosban volt/van a Nemzetek Karácsonyi vására, rengeteg karácsonyi ezzel-azzal :-), sütivel, ételkülönlegeségekkel és forró csokival. A spanyol forralt bor felejthetetlen volt, az osztrák füstöltsonkás szendvics szintén és Olaszországon kivül ott ittam a legfinomabb forró csokit. Na, és most miért is csodálkozom, hogy hol és mikor szaladt fel rám az a plusz x kg :-).

 De vissza a lényegre: az oldal nagyon egyszerü, csak chipboardot és a nagyon szuper klasszikus karácsonyi kivágatokat használtam. Az Instán irogatva Judittal (Asztalos Judit) egyetértettünk, hogy mindkettönk nagy kedvence ez a kivágat csomag és hogy mindenképp akarunk valamit késziteni velük/ belölük. Ö egy adventi naptárt, én ezt az oldalt készitettem. A hókristály chipboard keretet nem, de a cimszót picit festettem és tüzögéppel fogattam a papirhoz. Néhány kivágatot 3D ragasztóval megemeltem, egy párat ide-oda beszuszakoltam.

Felhasznált termékek:

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!