Karácsonyra várva

szerző: Czakó-Radványi Piroska

Barátnőimmel már nagyon régen nem találkoztunk négyesben, így elhatároztuk, hogy a decemberi klub után beülünk valahová ebédelni, és végre élőszóban beszélgetni. Nagy volt az izgalom, mert persze mindenkinél ilyenkor lettek betegek a gyerekek… De végül csak sikerült összehozni.

Nagy volt bennünk az izgalom a helyszín miatt is: a Vintage Garden ugyanis híres az állandóan változó berendezéséről is. Nem csalódtunk, lelkesen kattintgattuk a … telefont 😛 Már ott kérdeztük egymástól, hogy ki hogy fogja megscrappelni. Mert a December Daily-be bekerül, az biztos. De ennyi képet hogy tegyünk bele?

Mikor előhivattam különböző méretekben a fényképeket, még mindig nem tudtam, hogy mi legyen belőlük. Nem akartam mini albumot, mert most pont elég a DD. Egy oldalra meg túl sok a fénykép… Végül egy vázlat adta meg a kezdő lökést – pontosabban sehogy sem tudtam elszakadni a vázlattól, de mivel arra csak 2 kép fért el, ki kellett találnom hozzá egy másik oldalt. Íme a végeredmény:

02 03

 

A karácsonyi koszorú és autó chipboardokat mintha ezekhez a fotókhoz találták volna ki, nem? 😉 Az átlátszó matricákat, & jelet meg imádom, rengetegszer használom – van, akinek még nincs belőle?

04 05 06 07 08 09 10 11

Felhasznált termékek:

Karácsonyi koszorúk 2. http://www.noicsizma.hu/termek/karacsonyi-koszoruk-2-973

Autó csomagokkal a tetején chipboard http://www.noicsizma.hu/termek/auto-csomagokkal-a-tetejen-981

Csodálatos december chipboard címek http://www.noicsizma.hu/termek/csodalatos-december-chipboard-cimek-958

& jelek chipboard http://www.noicsizma.hu/termek/and-jelek-chipboard-877

Nyilak címkecsomag http://www.noicsizma.hu/termek/nyilak-cimkecsomag-434

200 kifejezés matrica http://www.noicsizma.hu/termek/200-kifejezes-matrica-761

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!