Kedvenc műsorom – kihívás

szerző: Czakó-Radványi Piroska

Nem szoktam tévét nézni, de egy műsor mégis van, amit minden év februárjától májusig figyelemmel kísérek: lehet, hogy kicsit ciki, de nagyon kedvelem a Pro7 német nyelvű adón a Germany’s Next Topmodel-t. A második évad végén fedeztem fel a műsort, jelenleg épp a 13.(!) fut. Heidi Klum a legjobb választás a házigazda szerepére, szeretem a humorát, jól utánoz másokat, és persze nagyon jó példakép is a lányoknak. „Nur Eine kann Germany’s Next Topmodel werden” (értsd: Csak egy valaki nyerhet) hangzik el minden részben. A két mentor/ csapatvezér/zsüritag Thomas Hayo és Michael Michalsky is remek választás, az ő versengésük, csipkelődésük remekül feldobja a műsort, főleg úgy, hogy közismert, hogy egyébként a való életben jóbarátok.

A műsor lényege persze a lányok versenye: minden évben több tízezer (!) német és néhány külföldi jelentkező közül választják ki azt az 50-et, majd 25-öt, aki végül bekerül az adásba. Az idei évben több plusz size modell is bekerült – ez nagyon jó, bátoríthat minden önbizalomhiányos tinédzsert.

Minden részben különböző kihívásokon, fotózásokon, castingokon kell részt venniük, és a kifutón végig vonulniuk különböző nehezebbnél nehezebb, különlegesebbnél különlegesebb, szebbnél szebb ruhákban (és persze az annak megfelelő stílusban), miközben bejárják az egész világot: Ausztráliától Amerikáig, a Karib szigetektől Párizsig. A néző együtt nevet a csetlő-botló lányokkal, élvezettel nézi a lányok valóságshowszerű életét az éppen aktuális szálláson (ami lehet sátor, emeleteságyas, csótányos modellszállás, a legjobb 10-nek viszont már luxusvilla jár), és elszomorodik, ha egy lány, akinek addig drukkolt, az adott rész végén nem kap fotót („Ich habe heute leider kein Foto für dich.” – értsd: kiesik). Így fogyatkoznak a lányok hétről-hétre, míg végül egy nagy arénában (15.000-es tömeg előtt!) a három dobogósból kiválasztják azt az egyet, aki az új topmodell.

Miért is írtam ennyit erről a műsorról? Mert új KIHÍVÁSsal készültem Nektek: készítsetek egy oldalt a kedvenc tv műsorotokról, vagy ha az nincs, a kedvenc sorozatotokról. Feltétel: legyen rajta NCsD termék.

Nevezési határidő: április 15.

Íme az én oldalam:

 

Felhasznált anyagok:

A divat én vagyok alkotócsomag

Egy női táska rejtelmei

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!