Kisherceg babaalbum

szerző: Fraupester

Soha nem szerettem a januárt. A több hetes karácsonyi készülődés után olyan hamar vége lesz az ünnepeknek és hirtelen ott marad a nagy semmi, a levelét hullajtó karácsonyfa, a hideg, zord esték és sok éven át pedig a nem kívánt vizsgaidőszak. Nyáron azonban mikor megtudtam, hogy januárra várhatjuk második gyermekünk érkezését, tudtam, hogy ez az érzés meg fog változni. Így is lett, ugyanis a hónap második napján megérkezett a mi kis Hercegünk. Sajnos a szülést követő napok nem teltek gondtalanul, így erre az időszakra még nem tudok felhőtlenül és nyugodtan visszaemlékezni. Azt azonban tudtam, hogy mindenképpen szeretnék ennek az időszaknak méltó emléket állítani, amolyan terápiás céllal is, így a 13 naposan készült családi fotózás és a kórházban készült képekkel már el is készítettem Bercel első baba albumát.

Mintha az NCSD csapata rám lett volna tekintettel, pont erre az időszakra tervezte legújabb babás témájú alkotócsomagjainak megjelenését. A papírok színe, témája és a kiegészítői abszolút tükrözik az ízlésvilágomat,  hatalmas örömmel láttam neki az alkotásnak. Több, mint másfél hónapja nem készítettem semmit, így nagy izgalommal láttam neki a munkának. Egy egy hónapos baba mellett biztos felmerül a kérdés bennetek, hogy hogy volt energiám és időm a megvalósításhoz. Volt egy szabad napom, amikor a férjem nagy segítségemre volt, így rekord gyorsasággal pár óra alatt elkészíthettem az albumot. Az elmúlt hónapok legújabb termékeit is felhasználtam, kihasználva azok univerzalitását. Az album utolsó lapján a számomra legkedvesebb kép kapott helyet: nagyon sok imádság, küzdelem és reménnyel teli nap után; Bercel születése után 5 nappal tarthattam először mindkettőjüket egyszerre a kezemben. Most pedig beszéljenek a képek helyettem!

(A képekért hatalmas kösznet Kiss Andrea fotógráfusnak!)

 

Felhasznált alapanyagok:

Kisherceg alkotócsomag

Elloptad a szívemet! – matricaív

Apró örömök átlátszó matrica ív

Mesebeli – glitteres címek

Kötődés

Szívembe vésve – mini

Naccsalád

Kiccsalád

Instax matrica keretek

 

0 hozzászólás

  1. […] Fraupester tegnapi albumát nézegetve ismét nagyon sajnálom, hogy nem készíttettünk Blankáról a születésekor profi képeket. Készítettünk mi rengeteg képet, a kórházban is, de van valami varázsa ezeknek a zavaró elemek nélküli fotóknak. 6 hetes volt Blanka, amikor a tágabb család először jött babanézőbe: ekkor készített róla néhány (szinte) profi fotót Karcsi unokatestvére. […]

  2. […] elkészítettem Bercel babás albumát, több alkalommal is megfordult a fejemben, hogy a maradék papírokból […]

Hozzászólás most!