Különleges pillanatok

Szerző: Garabics Niki

Az ember életében van egy jó pár különleges pillanat. Az esetek többségében ez az emlékezetünkben marad meg. Úgy is jó, de még jobb, ha ezeket sikerül lefotóznunk, megörökítenünk.

Számomra ez egy nagyon kedves fotó, mert nem előzték meg a szokásos mondatok, úgymint: „Na, légyszi, csak egy kicsit állj már oda mellé!, Öleld már át! Adj neki puszit! Mosolyogj!” Teljesen spontán, egymáshoz bújós pillanat volt ez.

 A felhasznált óriás virágos kerettel már nagyon régóta szemeztem. Elővettem, visszatettem a helyére, valahogy sosem jött el a pillanat, egészen mostanáig.

„De hiszen ez nem is karácsonyi keret!” – gondolhatjátok joggal. Nekem viszont az lett belőle. 🙂 Az oldalt – a keret körvonalán kívül – stencileztem, a hópehely hatás kedvéért. És ezután már csak a díszítés következett.

Az oldal már több, mint egy hete kész volt, amikor a majd’ kétévesemnek nagyon megtetszett az őket ábrázoló fotó, úgyhogy a gyanús csönd nyomán arra érkeztem be a szobába, hogy vigyorítva tépi le a fotót az oldalról. Próbáltam reprodukálni az eredetit. Nekem még mindig/így is tetszik, remélem nektek is!

Felhasznált termékek:

Nagy peonis kör

Címek esküvőhöz

Erdő királynője kivágat

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!