Különleges

Mikor Tamara megszületett, csak ámultunk a szépségén. Aztán azon, milyen aranyos, ügyes, okos… egyszerűen tökéletes! El is döntöttük, hogy sorozatgyártásra fogjuk! 🙂

Tamara az a kislány, akinek minden jól áll. Minden szín és minden ruha. Ő a tökéletes modell. És ami még fontosabb, hogy érdeklődő, kíváncsi, kedves, figyelmes, szeretereméltó, kitűnő tanuló, aki zongorázik és kosárlabdázik is.
Ő is szereti, ha fényképezik, imád a tükör előtt pózolni, táncolni, tornázni. Tudja, hogy szép. 🙂 De érzékeny is. Nem tud veszíteni a játékban és nehezen viseli, ha megbántják. Ő a gondoskodó nagytesó, aki mindenkire figyel és mindenkiért aggódik.

IMG_3748

IMG_3749

IMG_3751

IMG_3753

IMG_3754

A scraptáborban készítettem, a Vászonképek és struktúrák workshop alkotócsomagjából.

A vásznat Martha Stewart akrilfestékkel kentem le, majd a chipboard backgroundot darabokra vágtam, hogy jusson ide is – oda is. Ahol az oldalára is átkúszik, ott a hajtásvonalnál kicsit bemetszettem. Majd néhol arany domborítóporral emeltem ki. Fekete Ecoline festékkel pacáztam, a fotót körbe vágtam és egy kis gézt alátuszkolva ragasztottam a vászonra. Egy kis csipke, egy kis virág, egy kedves chipboard mentára tintázva, és már kész is volt.
 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!