Legszebb

Szerző: Dömötör Petra

Nálunk idén nagyon visszafogottan zajlott az Anyák Napja. Mármint részemről. Kisfiaim nagyon kitettek magukért, az ovinak és bölcsinek köszönhetően szupercuki alkotásokat és köszöntéseket kaptam, de én nem tudtam saját drága Anyukámat személyesen felköszönteni. Sajnos csak telefonon beszéltünk, és nagy hiányérzetem támadt utána, hiszen nagyon-nagyon megérdemli Anyukám is a kis extra figyelmet, mert annyira sokat segít nekünk, és pátyolgat engem, és biztatgat, és tanít a mai napig.

Róla és neki készítettem ezt az oldalt, amit remélem hamarosan személyesen is át tudok neki adni. Egy friss fényképét dolgoztam fel, ami Almádiban készült nemrég, a névnapján. Elfogult vagyok, tudom, de mérhetetlenül büszke vagyok rá, hogy ennyire csinos, fiatalos, csodaszép Anyukám van <3

Régóta nézegetem Pinteresten a kézi öltésekkel díszített oldalakat. Összevesztem ugyanis a varrógépemmel, de nem akarok lemondani a varrásról, és imádom, amikor a hagyományos keresztszemes hímzés megjelenik egy modern scrapbook oldalon. Bele is szerettem egy Loredana Bucaria által készített oldalba (https://hu.pinterest.com/pin/539306124122481954/), ami ráadásul nagy mintás papírfelületeket használ, mint ahogy én is szerettem volna a gyönyörű „Virágosat álmodtam” papírokat teljes szépségükben, nem csak rétegzéshez, felhasználni. Nem kevés ideig tartott a keresztszemes szív mintát megszerkeszteni, kilyuggatgatni és kihímezni, de szerencsére bírom a monoton folyamatokat, így ezt is nagyon élveztem, és nagyon tetszett amikor kezdett kialakulni a színátmenetes szürke hímzőfonal által még izgalmasabbá váló geometriai szív.

Kommentet nem írtam, mert a cím mindent elmond. De azért hozzáteszem, hogy számomra az én Anyukám külsőre és belsőre is a legszebb a világon.

Felhasznált termékek:


Virágosat álmodtam papírkészlet

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!