Life – Búcsúajándék

Szerző: Mayer Veronika

Véget ért egy korszak és búcsúzni kellett. Zéti befejezte az általános iskolát és szeptembertől gimnáziumban folytatja tovább. Még csak most született és szeptemberben gimnazista lesz. Repülnek az évek.

A négy év alatt nagyon jó tapasztalataink voltak az itteni iskolával, de ez nagyrészt egy nagyon tehetséges osztályfőnöknek köszönhető. Gyönyörűen összekovácsolta az osztályt és a szülőkhöz is jó kapcsolatot épített ki. Nagyon szerette a gyerekeket és konzekvensen, lelkiismeretesen dolgozott a velük. Nagyon fog hiányozni. Most pedig szorítunk és drukkolunk, hogy a gimiben is legalább ennyire kedves és gyermekszerető osztályfőnököt kapjunk.

A tanárnő tudja, hogy a scrappelek, de még soha nem kapott tőlem ilyesmi ajándékot. Idén azonban a köszönő ajándékom egy vászonkép lett. Különböző rózsaszín akrilfestékkel háromszögeket festettem a vászonra. Stencillel fehér pöttyöket kentem fel és fekete misttel fröcsköltem. A fénykép bal oldalára virágok, csipik, cérna, rózsák, pillangók kerültek. A jobb oldalra pedig a fotó mögé elrejtve került egy lányalak.

Ideiglenesen ráhelyeztem egy fotót rólunk, de természetesen e nélkül kapja meg a tanárnő a vászonképet. Öröm volt ismét scrappelni és szerencsére nagyon gyorsan összeállt a végleges elrendezés.

Felhasznált termékek:

Trendi csajok

Anyák napi csokrok

Nefelejcs papírvirág

Az erdő királynője kivágóív

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!