Megzabálom

szerző: Czakó-Radványi Piroska

Megzabálom… a lányomat, annyira cuki… ő meg a gumicukrot, amivel éppen azt játssza, hogy cumizik. Sose volt cumija, így most ez egy nagy móka a számára. Én meg, próbálgatván az új telefonomon a portré funkciót, szorgosan kattintgattam. Született is pár jó fotó, ehhez az oldalhoz nem is tudtam csak egyet választani. Mert olyan huncut, olyan cuki, édes, imádnivaló. És legszívesebben megzabálnám… 😉 <3

A Fieszta alkotócsomag egészen elkápráztatott a színeivel. A könnyezőpálma levelének motívuma már régóta kedvencem, most Sizzixszel vágtam ki a leveleket a kollekció papírjaiból. Először kör alakban akartam őket elrendezni, de inkább a szív alak mellett döntöttem, ezzel is kifejezve, mennyire szeretem Blankát, ezt a kis huncutot.

Varrógéppel végigszaladtam a mintán és a fehér alapkarton szélén (másodjára már nem sikerült végigmenni rajta, mert valami furcsa hangot kezdett kiadni a gépem :-O L  ). A kaktuszos papírból kivágtam 2 kaktuszt és kisvirágot, elővettem féltve őrizgetett láma chipboardjaimat, és elrendeztem őket a fényképek mellett. A címfeliratot 3D ragasztókockákkal rögzítettem.

Hamarosan megmutatom, mit készítettem a maradék papírokból. 😉

     

Felhasznált anyagok:

Fieszta papírkészlet

Lámainvázió

Megzabálom – arany glitteres cím

Te vagy a meggy a muffinom tetején

Ezt is megértük – mondatos matricaív

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!