Mesevilág

szerző: Czakó-Radványi Piroska

A havi NAGY kihívás a Facebook csoportban a sötét fotók megszkreppelése. (Holnap estig még lehet rá nevezni! 😉 ) A most felhasznált fotó eredetileg a Project Life albumomba készült, de a kihívás kapcsán úgy döntöttem, hogy oldalt is készítek belőle.

A szeptember nálunk nagy változásokkal indult: többek közt Blanka óvodás lett. Mivel volt bölcsődés, ez nem jelentett akkora változást az elszakadás szempontjából, mégis, most már nagyobb, már beszámol a napjáról.

De nem ám akkor és ott, amikor én szeretném. A "Mi volt ma az oviban? Kivel/mivel játszottál? Mi volt az ebéd?” kérdésekre nem jön (vagy csak ritkán) válasz. (Máris tini lenne? 😛 )

Azonban este, elalváskor, mikor már csak a Micimackó lámpa ég, odakucorodik az ölembe, és azt mondja: "Akarok mesét!" Én természetesen kijavítom, hogy: "Szeretnék". Mire a válasz: "Szeretném azt, amikor Blanka óvodába megy", vagy valami hasonló, amiből tudom, hogy nem Eperkét vagy Thomast kell elmesélnem neki, hanem a napját.

S mivel már nem vagyunk együtt egész nap, segítségre szorulok. Ekkor kezd el mesélni: mivel (nem) játszott, kivel próbál barátkozni, kitől fél, ki ütötte meg, ki segített neki felöltözni, ki fogta a kezét lefelé menet… Az érzelmek lelki viharát éli át újra ezekben a percekben, és vele én is. Mese, de a VILÁG. Valós. Valóság. És én már nem tudom megvédeni… Sem meglépni helyette a lépéseket…

Megéri tehát várni: értékes percek ezek 🙂 <3

Sok szöveg után íme egy minimál oldal:

2 3 4 5

Felhasznált anyagok:

Geometrikus körök chipboard http://www.noicsizma.hu/termek/geometrikus-korok-875

Fényképezz sokat! átlátszó matrica http://www.noicsizma.hu/termek/fenykepezz-sokat-atlatszo-matrica-799

Mesés éjszaka chipboard http://www.noicsizma.hu/termek/meses-ejszaka-589

Pici csillagom chipboard http://www.noicsizma.hu/termek/pici-csillagom-734

 

1 hozzászólás

  1. Jaj szuper oldal! <3

    Kisfiamnal is ezek az opciok. Annyival h nala az autok meg a betonkeverok mennek az oviba es igy megszemelyesitve ot derul ki mi volt aznap 🙂

Hozzászólás most!