Mindig

Szerző: Czakó-Radványi Piroska

Februárban volt a 11. (megismerkedési) évfordulónk, de én annyira beteg voltam, az influenza annyira elvitte belőlem az életerőt, az alkotókedvet, az ihletet, hogy elmaradt a szokásos scrap ajándék a férjemnek L A márciusi alkotócsomag kellett hozzá, hogy az ihlet visszatérjen, és bár utólag, de elkészüljön ez a szerelem-oldal.

Amikor ugyanis megláttam A divat én vagyok! alkotócsomag virágos papírját, eldöntöttem, hogy külön, egy oldalon szeretném majd felhasználni. Olyan gyönyörű a színe, és gyönyörű a mintája! Mostanában nagyon sok, szebbnél szebb festegetős oldal jött velem szembe, így arra gondoltam, én is megpróbálkozom vele, bár mindig kudarcélmény ért rajzórán miatta… Biztattam magam, hogy csak sikerül majd lemásolni a papír mintáját… Nem lett tökéletes, de elsőre nem is olyan rossz, vagy?

A papír virágjait kivágtam és a fotó köré rendeztem, néhol meg is emeltem 3D kockákkal, a festést pedig keretként gondoltam a papír szélére – ezt az elrendezést már régóta ki szerettem volna próbálni. Kis rétegzés a fotó alá, néhány matrica, kommentcímke, és már készen is voltam. És még a festést is élveztem

Felhasznált anyagok:

A divat én vagyok alkotócsomag

Beszédes szívek chipboard

Szívembe vésve mini

Mesés az élet A5 matrica

Fényképezz sokat matrica

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!