My love

szerző: Czakó-Radványi Piroska

A NőiCsizma alkotócsomagok mindig olyan gazdagok, annyi ötlet, szépség és jól felhasználható termék van bennük, hogy szinte mindet bele akarom sűríteni egy-egy alkotásomba. 😛 Ezúttal azonban azt a kihívást állítottam magam elé – megtámogatva Edit által –, hogy egy oldalt készítsek a Valentin napi alkotócsomagból.

A kit egyik eleme a geometrikus szív chipboard: az ilyen chipboardokat mindig is nagyon szerettem, szeretek elszöszölni a papírok válogatásával, ragasztgatásával. Kerestem egy vágófájlt, ami mintájában hasonló, és kívánt méretre nagyítottam, majd a kollekció papírjait és a pauszt használtam fel a „lyukak” kitöltésére. Egy akvarellpapírra festettem egy kis hátteret a szívnek (nota bene: a vizes akvarellpapír nem szereti a radírt 😛 ), de még így is fakónak találtam a végeredményt, ezért úgy döntöttem, hogy arany cérnával végig varrom a szívet. Sajnos a vágat helyenként olyan keskeny volt, hogy elszakadt a papír, de talán ez nem olyan feltűnő.

A fotóról még egy pár szót: nagyon nehéz volt olyan képet találni, amin csak mi ketten vagyunk rajta… Házi feladat: több közös selfie 😉 :-*

Felhasznált termékek:

10 dolog, amit neked köszönhetek – alkotócsomag

Te vagy a meggy a muffinom tetején

200 kifejezés

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!