Őszi hétvége Párgában

Szerző: Reidl Krisztina

Tudom, tudom, dúl a karácsonyi láz, DD meg minden, de engedjetek meg egy kis kitérőt nekem. Elmesélem, hogyan is szoktam scrapbookozni (ahogy esik, úgy puffan).

Prágában töltöttünk egy hétvégét (szuper volt amúgy) és arra gondoltam mivel Editnek tök szuper csipiei vannak, mindenképp szentelek a történetnek egy oldalt. Így is lett, csak közben a párom jött, hogy nézd mit lőttem neked? Tök jó lesz album alapnak, nem? Ááááááááááááá, persze, csak négy albumom vár éppen befejezésre, de tényleg szuperek a söralátétek. J Szóval semmi faxni, kör fotók kinyomtat, söralátétre felragaszt, lyukasztás, karika, néhány csipi, komment elrejtve zsebekben, örömmel átad a kedvesnek.

Az oldal viszont már belső kényszer. Festészeti technikák órán volt egy gyakorlat, amikor letakartuk a festmény egy részét, és nekünk kellett kiegészíteni, befejezni a művet. Persze a legviccesebb azoké lett, akik képtelen módon egészítették ki, én persze totál realisztikusan, ügyelve a színekre, fókuszra stb. A scrapbookban próbálok azért lazítani ezen. Van egy félig kész római albumom ilyesfajtán, és most ez az oldal. Remélem, tetszik nektek. Az alapot kinyomtattam, transzferáltam, kivágtam pár részletet a fotóból kicsit rajzolgattam rá és kész is.

Felhasznált termékek:

Csehország chipboard csomag:

Csehország max chipboard csomag:

 

 

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!