Öt darab karácsonyi mini – 2. rész

szerző: Tóth Mona

Halihó, a legutóbbi posztomban mutattam nektek négy egyszerű kis minialbumot. Egyetlen alkotócsomagból több album is kihozható így nagyszerű ajándék is lehet belőle. Ami pedig még ennél is jobb, hogy ha van egy hordozható pici nyomtatód az ajándékozottakkal együtt fejezhetitek be az albumot a fa alatt.

Mona (1)

Egy album elkészítési ideje nagyjából 2 – 2,5 órát vesz igénybe, persze ez függ attól is, hogy mennyire mész a részletekbe a díszítés során.

Az album 1db 12×12" alapkartonból készül, részletesen megadtam, hogy hol kell biegelned, mit kell levágnod és kivágnod. A rajzot az album alapjához itt töltheted le.

Minialbum-leiras kep

A többit pedig mutatom a videómban. Elárulom, hogy ez az első scrapbook videóm, és nagyon izgultam az elkészítés alatt, de azért bízom benne, hogy tetszeni fog. 🙂

Mona (2)

Ha teljesen kezdő vagy, ne aggódj, mert ezzel az albummal meg fogsz bírkózni. Semmi másra nincs szükséged, csak annyi alapkartonra, amennyi albumot szeretnél készíteni, vonalzóra, vágókésre, vágóalátétre és Csodák ideje prémium készletre, mert ebben mindent megtalálsz amire az album befejezéséhez szükséged van.  Ha öreg motoros vagy, akkor ezt az albumot egy kettő összedobod. Az X és Y részek tökéletesek shaker zsebeknek is. Ha elkészítetted az albumodat, mutasd majd meg, alig várom, hogy lássam, hogy Te mit hozol ki belőle ;)!

Nem is szövegelek tovább, a videót itt tekintheted meg:

Jó alkotást kívánok!

Mona

Mona (4)

Mona (5)

Mona (6)

Mona (7)

Mona (8)

Mona (9)

Felhasznált alapanyagok:

A csodák ideje – prémium alkotócsomag

Szívbefőttek

Decemberi csoda- átlátszós sokszavas matricaív

Hímzőrámák, mini

Hónapnevek, kontúros- mini

Mini hópihék

A boldogság itt kezdődik

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!