Scrapbarátnők

szerző: NőiCsizma

Azt hiszem, ez lesz a kedvenc rovatom itt a blogon! 🙂
Emlékeztek még az első cikkre? Tamcsi és Kalib scrappelte meg ugyanazt a fotót Madonnáról.

Most én kértem meg két imádott barátnőmet, hogy scrappeljük meg mind a hárman a templomi esküvőmön készült közös fotónkat.

Elsőként Teti készült el vele:

"Alapoztam gessoval. Aztán a média inkekkel játszadoztam kicsit. Mikor már mindent megterveztem, nagyon hiányzott valami. Így került rá a 3 virág stencil és lézer arany glitterpaszta segítségével. Minimálisan díszítettem, mert nem szoktam soha telepakolni az oldalaimat. Több díszítőelemből akartam 3 db-ot használni, ami a triumvirátusunk jelképe akar lenni ezen az oldalon. A fehér-arany papírt a legutolsó kit klubon használtuk, de annyira beleszerettem, hogy most mindenre rakok ilyet.
Ide főleg passzolt nekem a fehér és arany párosítás az esküvő hangulatához. A drótmotívumok nagy kedvenceim, ha nem muszáj, nem hagyom ki!
Amikor úgy éreztem, hogy kész, még mindig nem stimmelt valami. Hát én címmániás vagyok. A címnek is több jelentése van. Gratulálunk Editéknek a nagy naphoz, de a mi kis hármasunknak is, mert ez egy olyan jó kis csapatocska és minden máshoz is….
Edit feliratát metallic arany festékkel kentem be, aztán került az oldalra.
Ja! A tortapapírt eléggé elrejtettem, de annak is jelentése van. A folytonosságot akarja jelképezni Editék házasságában és a mi barátságunkban is."

scrapbook 010

scrapbook 007

scrapbook 008

Eszter mindig éjszaka alkot. Betemeti a munka, de a scrappelés miatt képes inkább nem aludni. 😀

"Nagy scrap rajongó vagyok….de annál kevésbé vagyok scrap alkotó…csodálom mások munkáit, és szenvedélyesen gyűjtöm a scrap kincseket…hogy ha majd sok mindenem lesz, biztosan ihlet özönök kerítenek majd hatalmukba. Még szeretem, ha irányítják, vezetik az alkotás folyamatát, akár klub, akár tanfolyam keretében.

Edit a héten hívott az ötletével: kapásból nemet mondtam, majd 2 másodperc után rögtön igen-t. Mert ha Ő kér, nem tudok nem-et mondani, és a kép, amire kért, egyszerűen visszautasíthatatlan. Mert bizalmába fogadott, hogy ott lehettem Vele, Velük, és ez sokat jelent nekem, ezzel az oldallal pedig ezt is szerettem volna megköszönni neki.

Nem vagyok hát alkotó, barát vagyok, akinek Edit nyitotta fel a scrap világ titkos szelencéjét, amiért a mai napig hálás vagyok neki, ahogy azért is, hogy tanít, segít, inspirál folyamatosan.

-.-.-.-

Hamar bevillant, hogy vagy fekete-fehér, vagy barnított lesz a megküldött fotó, és hamar jött is a papír és a chipbord ötlet. Edit termékei hívogatóak, így a cirádás motívumok kihagyhatatlanok voltak, kicsit szimbolizálva az egyházak „gótikusságát”.

Tetinek adózva Theresa Collins papírra esett a választásom, mert ő sosem hagy cserben, ahogy Teti sem.

A papírszélek tintázása már szinte mániámmá vált, így most sem hagyhattam ki, ráadásul ezen a papíron oly szépen terül a tinta, hogy öröm nézni.

Meghitt, visszafogott, de mégis felemelő, nemes hangulatú oldalt szerettem volna készíteni, ami elegáns, tiszta, harsánykodástól mentes. Talán ütősebb lett volna egy elütő, karakteres szín becsempészésével, de az érzés nem engedte…így akármennyire is szerettem volna a türkizt odacsöppenteni Editnek adózva, nem sikerült."

IMG_5531

IMG_5532

IMG_5533

A mi barátságunk hatalmas áldás. Rendkívül hálás vagyok, amiért ilyen tiszta szívű, önzetlen barátnőim vannak, tele éltettel és szeretettel! 🙂
Én a KIT Klubos alkotócsomagot használtam ehhez az oldalhoz, de gazdagon megraktam még további díszítőelemekkel, jelképezve a barátságunk gazdagságát.
A gyönyörű csipkét a Fabtextiltől kaptam ajándékba az utolsó rendelésemhez, ahogy az antik hatású, feliratos karikát is a jobb oldalon. Kihagyhatatlan volt ehhez az oldalhoz!!!

Arany és fehér

IMG_5521

IMG_5524

IMG_5525

IMG_5528

IMG_5529

Abban biztos vagyok, hogy nem ez az utolsó Scrapbarátnős alkotásunk! 😉

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!