Stencilezett tároló

szerző: Fraupester

„Rend a lelke mindennek.”  Szól a bölcs mondás. Ez különösen érvényes egy kreatív sarokra vagy helyiségre. Alkotás közben könnyen elszabadul a pokol. És amilyen nagy hévvel ment a kipakolás, olyannyira nagy szenvedés az elővett dolgok visszarámolása. De szerencsére már egy jó ideje mindennek megvan a helye, így például a chipboardjaimnak is van egy különálló tárolójuk. Persze már lassan ebben sem férek el, de attól még roppant hasznos és nagyon szeretem. Egyetlen bajom volt csak vele, az, hogy nyers, festetlen. Engem ez az elejétől fogva szólongatott, szinte hallottam, ahogy kiabálja: „fess le”! Hát el is jött az ideje! 😉

Pár hete bővült a kis birodalmam, egy kisebb fajta logisztikázás után ugyan, de megleltem vélhetően a végleges helyemet a lakásban. Lassan az alkotó sarok stílusa és színvilága is kezdi elnyerni végső állapotát. A domináns színek a türkizkék, arany, fehér és a nyír. Ennek jegyében estem hát neki az Ikeás MOPPE tárolóm kidekorálásához.

Annie Sloan Chalk Paint festékeket használtam, a Provance és a Duck Egg Blue színekben. Szerintem túlságosan snassz lett volna, így hagyni, így a fiókok oldalát Pentartos antikarany színű media mist spray-vel és az egyik nagy kedvencemmel a NőiCsizmás Elegáns stencillel dobtam fel.

004_800 003_800

002_800

Ugye milyen különleges így? 🙂

Felhasznált anyagok:

Még nem érkezett hózzászólás!

Hozzászólás most!