Sweets

szerző: Czakó-Radványi Piroska

Nagyikám mondogatta mindig – miután teleettük magunkat a finom főztjéből –, hogy a másik gyomrunkban még biztos van helye a desszertnek. És volt 😉 Kislányunk, Blanka másfél éves koráig nem evett édességet, most azonban bepótolja: nagyon édesszájú lett, és mindig vevő egy kis „finomság”-ra (idézet tőle). A kép tavaly novemberben készült, amikor leesett az első hó, és én megkívántam a forró csokit, így elmentünk a La Delizia cukrászdába. Persze várhattam a soromra, míg ő végzett…

De máskor is jöhet bármi, ami édes: fagyi, csoki, keksz, PEZ cukorka, gumicukor, szaloncukor, marcipán, vattacukor, kürtőskalács… (Mielőtt megdorgálnátok, hogy milyen anya vagyok, nagyon szereti a gyümölcsöket is 😉 ) Így most ezzel az oldallal eme szeretetének akartam emléket állítani – mert egyszerűen nem tudtam ellenállni az új chipboard csomagnak: láttátok, hogy még gumicukor is van benne?!

Tehát a chipikhez választottam a képet, a képhez meg a címet. Nem tudom, Nektek feltűnt-e már, hogy mostanában angol címeket adok az oldalaimnak? Igazából az okát nem tudom, egyszerűen csak alkotás közben nem ment ki a fejemből a „Sweets for my sweet, sugar for my honey…” c. nagysikerű sláger, így végül ez lett a címe az oldalnak. Kivételesen a címfelirat lett kész legelőször: arany betűmatricákból akartam kirakni a címet, de végül a sweet szót kihímeztem (megrajzoltam ceruzával a betűmatricák stílusában, kilyukasztottam tűvel, kiradíroztam a vonalakat, majd hímzőfonallal kihímeztem).

2

Azután semmi extra nem következett, megpakoltam édességgel a bonboniereket és egy befőttesüveget, a hézagokat feltöltöttem enamel dots-val (ezek is olyanok, mint egy kis cukorka, nem?), végül feliratmatricákkal díszítettem az oldalt (láttátok már a színeseket?)

3 1 4 5

Édes napot kívánok Mindenkinek! 😉

 

Felhasznált anyagok:

Candy Shop chipboard csomag http://www.noicsizma.hu/termek/candy-shop-897

Befőttes üveg sziluettek chipboard http://www.noicsizma.hu/termek/befottes-uveg-sziluettek-899

Mesés az élet A5-ös matricaív, rózsaszín http://www.noicsizma.hu/termek/meses-az-elet-a5-os-matricaiv-896

200 kifejezés matrica http://www.noicsizma.hu/termek/200-kifejezes-matrica-761#prettyPhoto

 

1 hozzászólás

  1. Jaj, ezt most látom Piros! Zseniális!!!!!!!

Hozzászólás most!